El restaurant Cal Ganxo, a Masmolets (Valls), ha acollit aquest dimarts la presentació de la Calçofest, la festa final de temporada de la cuina gastronòmica del calçot, que se celebrarà aquest diumenge, 24 d’abril, de les 11 del matí a les 7 de la tarda.
Entre les diferents delicatessen que es podran degustar aquest diumenge a la Calçofest (amb uns preus que aniran dels 2 als 5 euros el plat) hi haurà, entre d'altres, wrap de calçot i secret, cassola de mar i muntanya, pa de neu farcit de tonyina i maionesa de calçot, i arròs melós mar i muntanya amb sípia, llonganissa, carxofes i calçot.
Totes les degustacions es pagaran amb ‘calçotets’, una moneda elaborada per a l’ocasió i que es podrà bescanviar a l’entrada del recinte. Un ‘calçotet’ equival a un euro. Els diferents restaurants i el forn participants ofereixen la venda anticipada de talonaris de 25 calçotets a un preu de 20 euros.
La Calçofest arrencarà a les 11 del matí amb activitats d’animació i música en directe amb un DJ durant el vermut. Fins i tot hi haurà una pista de ball per als que vulguin seguir en directe l’actuació dels King Morru durant l'àpat.
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics