Dimarts, 11 de Maig de 2021

El Mas Pintat, innovem per donar suport a les famílies

12 de Maig de 2014, per Misericòrdia Bonfill

Reus és un dels pocs municipis que, actualment, disposa d'un equipament municipal com el Mas Pintat i d'una regidoria de Família, ambdós dedicats a les famílies i als infants.

Un equipament que cada any amplia el catàleg de serveis que ofereix. Així, enguany, s'hi ha afegit Minuts Pintats, un servei de suport a les famílies per tal que puguin fer, de manera puntual i durant una estona, encàrrecs, anar de compres o al gimnàs, per exemple; sense necessitat d'endur-se els fills, ja que aquests s'hi poden quedar a jugar amb altres infants i educadores.

Fer coincidir Minuts Pintats amb l'Escola de Pares ha estat un encert perquè ha permès a moltes famílies conèixer la utilitat d'aquest servei; un espai on deixar els més petits mentre s'assisteix a les xerrades.

Més enllà d'aquesta novetat, el Mas Pintat s'ha consolidat amb unes activitats i uns espais familiars prou coneguts i valorats per les famílies de la ciutat que tenen fills petits.  A més, l'ampliació de la franja d'edat dels usuaris del Casal Petit Mas Pintat, que es fa a l'estiu, fins als sis anys, també ha suposat una millora.

Per acabar, m'agradaria convidar tothom a gaudir de la festa que es fa al Mas Pintat el dijous, 15 de maig, a la tarda, amb motiu de la celebració del Dia Internacional de la Família, una commemoració celebrada a tot el món, i agrair a la directora d'aquest equipament i a tot l'equip de professionals la seva gran implicació i dedicació a les famílies.

Misericòrdia Bonfill és regidora de Família i Gent Gran de l'Ajuntament de Reus.

BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

Indica el teu correu electrònic i estigues al dia de tot el que passa a la ciutat


El més llegit


COMENTARIS (0)
He llegit i accepto la clàusula de comentaris
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics

Reportatges