El CF Reus ha perdut davant el València Mestalla per 0 a 1

07 de Desembre de 2014, per Josep Gallofré
  • El joc del CF Reus ha estat fred davant el València Mestalla, com el temps

Marta Anguera/ CF Reus

Magnífica, la primera ocasió de gol que ha disposat Sellarès al minut 3. Molt bona també la passada que li ha fet abans el defensa Olmo, que el davanter no ha pogut aprofitar per marcar. Ha estat l’única aproximació destacada del CF Reus durant una bona estona ja que la defensa visitant pressionava bé sobre els davanters roig-i-negres.

A partir del minut 20, el CF Reus s’ha fet amb el domini del mig del camp i això li ha possibilitat més possessió de pilota i més joc en la zona del València Mestalla, però sense inquietar gaire al porter Álex Sánchez. Les ocasions de gol també han arribat a través de serveis de falta, com el de Colorado al minut 34. En el tram final de la primera part, els de l'Horta de València s’han apropat a la porteria de Badia però sense disposar d’oportunitats clares.

La segona part també ha començat amb una bona ocasió de gol del CF Reus. Xisco no ha pogut superar el porter Sánchez després d’una errada d’un defensa visitant. Poc després, al minut 6, en un descuit de la defensa roig-i-negra, Nacho Gil ha marcat el gol del València Mestalla.

El CF Reus ha reaccionat posant-hi una mica més de pressió en atac, però ha tingut dificultats per arribar a la porteria contrària. Al minut 17, Vitor ha substituït Fran Carbia i, uns minuts després, l’equip de casa s’ha quedat amb deu jugadors al camp per l’expulsió de Colorado. El resultat ha motivat que Natxo González fes entrar al camp Jorge Giménez i Edgar per Masqué i Cassamá, respectivament, per solucionar el 0 a 1 en contra.

L’equip roig-i-negre ha pogut empatar poc després en dues jugades que han acabat en xuts de Xisco i Edgar. La millor ocasió per marcar l'ha disposat Sellarès en la rematada d’una gran jugada lateral de Jorge. El porter Sánchez l’ha salvat pels pèls.

En els darrers deu minuts és quan el CF Reus ha aplicat un millor ritme ofensiu i una millor pressió a l'àrea del València Mestalla. Massa tard. Les intencions de marcar, de l’equip reusenc, han durat fins que el xiulet final ha esvaït qualsevol possibilitat per fer-ho.

CF Reus: Edgar Badia, Cassamá (Edgar Hernández, 77’), Marín, Olmo, Moyano, Jaume, Fran Carbia (Vitor, 63’), Álex, Sellarès, Xisco i Masqué (Jorge, 70’).

València Mestalla: Álex Sánchez, Nacho Vidal, Salva Ruiz, Tendillo, Ayala, Zahibo, Nando, Tropi, Àlex López (Jorge Muñoz, 74’), Ibán (F. Cano, 57’) i Nacho Gil (Leuko, 84’).

Gol: 0-1, Nacho Gil (51’).

Àrbitre: Iosu Galech Apezteguia, assistit per Roberto Domínguez i José Antonio Martínez. Ha mostrat targeta groga a Xisco,  Jorge i Colorado (2) del CF Reus, i Ibán del València Mestalla.

Incidències: s’ha guardat un minut de silenci per la mort del president del Bravium Teatre, Jaume Amenós. A la mitja part, s’ha fet un reconeixement a la Secció Excursionista del CF Reus Deportiu.