Dos minuts sentencien el CF Reus

16 de Gener de 2016, per Redacció
  • Sortida d'ambdós equips al terreny de joc

CF Reus Deportiu

Avisava Natxo González en la prèvia del partit, quan deia que l'Espanyol B era un equip que estava en bona forma. Aquest dissabte a la tarda s'ha demostrat a Sant Adrià del Besòs, on els blanc-i-blaus han vençut al CF Reus. No està sent del tot propici aquest inici del 2016 per als roigs-i-negres, que només han guanyat 1 partit dels 3 disputats.

Pel que fa a l'encontre, el tècnic Natxo González, que ha vist el matx des de la grada per sanció, ha sorprès deixant a Colorado, Edgar Hernández i Óscar Rico a la banqueta. Tot i el resultat, el partit ha estat molt igualat. L'Espanyol B, però, ha controlat els primers 45 minuts i ha mantingut llargues possessions de pilota. Edgar Badia ha hagut d'actuar en diverses ocasions per evitar el gol local, en un tir de falta i una jugada individual d'Entrena. Al final del primer temps, però, s'hi ha arribat amb el resultat d'empat a zero.

Ha estat en la represa quan la balança s'ha decantat a favor de l'Espanyol B, tot i que en l'inici d'aquest període el CF Reus ha disposat de bones ocasions, entre les que cal destacar una rematada de Dinis que ha desviat el porter local i un xut de Benito que ha sortit llepant el pal. Al minut 72, en una jugada desafortunada el central del Reus Dinis Almeida s'ha introduït la pilota al fons de la seva pròpia porteria després d'intentar rebutjar el servei d'una falta lateral. La sentència del partit ha arribat dos minuts després, quan el golejador Dalmau ha finalitzat una bona acció d'atac de l'Espanyol B.

Amb el 2 a 0 en contra, el CF Reus ha intentat reaccionar, però ha estat massa tard. Fernando, titular aquest dissabte, ha tingut una gran ocasió per retallar distàncies al minut 78, però amb tot a favor seu, a xutat al cos del porter de l'Espanyol B, Rubén. Posteriorment, al 88, Colorado tampoc ha estat encertat.

El CF Reus seguirà segon a la classificació tot i la derrota. El pròxim partit dels reusencs serà a casa contra el CE L'Hospitalet, el diumenge que ve, a les 12.00 hores.

Espanyol B: Rubén, Soria, López, Aarón, Antonio (Martínez, 74'), Borja, Pibe (Robert, 61'), Roca, Dalmau, Entrena (Gual, 83') i Rufo.

CF Reus: Edgar, Alberto, Ángel, Dinis, Moyano, Rafa García (Edgar Hernández, 85'), David Haro (Colorado, 85'), Ramon Folch, Fernando, Vitor i Fran (Óscar Rico, 72').

Gols: 1-0 Dinis (minut 72, pròpia porteria); 2-0 Dalmau, (minut 75).

Àrbitre: Víctor Pérez. Ha mostrat targeta groga a Moyano, del CF Reus.