El CF Reddis empata a Montblanc

16 d'Octubre de 2021, per
  • Formació de l'onze inicial del CF Reddis a Montblanc

Maria Barriach

El CF Reddis ha empatat a dos gols contra el CF Montblanc, en el partit jugat aquest dissabte al camp municipal Josep Gomis.

El CF Montblanc s’ha avançat al primer minut de partit (1-0), un resultat que s’ha mantingut fins al descans.  Als 30 segons de la represa, el Montblanc ha fet el segon gol.  Al minut 47, ha entrat al camp Blasi per Álvaro i al 62, Erik ha substituït Ricky. El primer gol  del CF Reddis ha arribat al minut 64, a càrrec del jugador Jordi.

Al minut 86, el CF Reddis ha empatat el partit mitjançant un gol d’Aleix Llobet. El conjunt reusenc ha fet el tercer canvi gairebé al final de l’encontre: Pepo ha substituït Adri, però el resultat ja no s'ha mogut. El pròxim cap de setmana el CF Reddis jugarà a casa contra el Riudoms.