Dimecres, 18 de Setembre de 2024

El CF Reddis goleja el Vilanova

L'equip reusenc guanya al camp dels Alumnes Obrers per primer cop en la seva història

15 de Desembre de 2014, per Redacció
  • Vítor Garrido ha estat l'autor de tres gols

Cedida

Tres gols de Víctor Garrido a l'inici de la segona part han estat determinants perquè el CF Reddis sumés la primera victòria de la història a Vilanova. L'equip reusenc s'ha acabat imposat per 1 gol a 4. Aquesta era la novena ocasió en que el conjunt blanc-i-blau s'enfrontava al Vilanova al seu camp, i en les vuit anterior sempre havia perdut i amb una mitja de més de quatre gols encaixats per partit. Però com diuen, les estadístiques estan per trencar-les, i així ho ha fet el Reddis, amb una victòria de prestigi al camp dels Alumnes Obrers.

L'última victòria davant el Lleida TF per 5 a 0 va donar moral als homes de Jordi Bofarull, que han sortit a la gespa amb ganes d'agradar i de portar el pes del partit. El Reddis ha disposat de bones ocasions, com la de Kako al minut 18 i una altra a la sortida d'un córner al 28. El Vilanova, ben replegat, sortia amb perill al contraatac.

Tot i el bon joc blanc-i-blau, el Vilanova ha aconseguit avançar-se al marcador gràcies a un pilota perduda en defensa que l'exreddisenc Contreras ha aprofitat per fer l'1 a 0 al minut 31.

En l'últim quart de la primera part cal destacar dues grans oportunitats perdudes. La primera l'ha tingut Olivé al 38, que ha desaprofitat la millor ocasió del Reddis per empatar. La rèplica ha arribat al 40 en un xut lleugerament desviat de Jarabo, en que els locals haguessin pogut fer el segon.

Tot just començar la segona part, Adrià ha donat el primer avís al 46 i Víctor Garrido feia l'empat al minut 48 amb gran xut. Amb el davanter endollat, el CF Reddis ha resultat imparable, i dues contres les ha finalitzat amb dues vaselines per sobre del porter, als minuts 54 i 62.

El CF Reddis ha capgirat el marcador amb rotunditat en quinze minuts i el Vilanova ja no estat capaç de creure en la victòria. A partir d'aquí, els reusencs s'han limitat a controlar el partit amb comoditat fins que ha arribat el quart. Una gran jugada de Prince l'ha finalitzada Xavi Jaime al 80 situant el definitiu 1 a 4.

El proper dissabte, el Reddis tindrà l'ocasió de confirmar la seva bona dinàmica golejadora, nou gols en els últims dos partits, davant d'un Torreforta situat en places de descens.