El CF Reus B Cambrils empata sense gols davant el líder, el CE L'Hospitalet

Els d'Albert Company tanquen l'any amb una dinàmica de tretze jornades sense perdre

22 de Desembre de 2018, per Redacció
  • Onze inicial del CF Reus B Cambrils davant el CE L'Hospitalet

CF Reus

El CF Reus B Cambrils ha empatat (0-0) a casa davant el Centre d’Esports l’Hospitalet en el darrer partit de l’any 2018 per al filial roig-i-negre. L’equip d’Albert Company suma la tretzena jornada consecutiva sense perdre i se situa, provisionalment, a la zona de play off d’ascens a l’espera de la resta de resultats de la jornada.

El duel entre CF Reus B Cambrils i CE L’Hospitalet ha estat un partit de dos equips amb estils similars però amb diferents matisos. Els minuts inicials de la primera part han destacat per la igualtat que s’ha vist sobre la gespa del Nou Camp Municipal de Cambrils. El CE L’Hospitalet ha sortit amb una pressió alta intentant taponar la sortida de la pilota del filial roig-i-negre. Malgrat això, els nois d’Albert Company han anat circulant la pilota amb criteri buscant la millor opció d’atac. Per part del conjunt visitant, els jugador més perillós ha estat Alfonso que ha provat dos xuts durant el primer temps que ha atrapat sense problemes Chechu Grana.

Pel que fa al CF Reus B Cambrils, els roig-i-negres s’han acostat en diverses ocasions a la porteria rival.L’oportunitat més clara l’ha tingut Adrià Arjona al minut 36’ de partit. El migcampista roig-i-negre ha rebut una passada en llarg de Jordi Oribe i quan estava a punt d’interceptar la pilota davant de porter, el meta visitant ha atrapat l’esfèric. En línies generals, el CF Reus B Cambrils ha estat qui ha portat la iniciativa de l’encontre davant un rival que ha buscat fer mal amb alguns contraatacs.

A la represa, els dos equips han sortit amb els mateixos plantejaments. El CF Reus B Cambrils ha tingut la possessió de la pilota i ha construït el seu joc des del darrere. A mesura que han avançat els minuts, les oportunitats han anat arribant. Al minut 63’, el visitant Salinas ha provat un xut des de l’interior de l’àrea que ha sortit fregant el pal dret de la porteria de Chechu Grana. Just després, els roig-i-negres han gaudit d’un contraatac que el porter rival ha refusat. Albert Company ha donat entrada a Ernest Forgas i Modest per Enri i Dome. Els canvis han servit per oxigenar la davantera i el mig del camp roig-i-negre.

Chechu Grana s’ha lluït amb una gran intervenció al 67’. El porter del CF Reus B Cambrils ha posat una gran mà després d’una jugada individual d’Alfonso. La pilota ha acabat tocant el pal i sortint fora de porteria. En els darrers minuts, el CE L’Hospitalet ha posat una marxa més. Tot i això, la defensa del filial ha estat molt segura i ha evitat qualsevol acció de perill. Al minut 77’, Martí Vilà ha gaudit de l’acció més perillosa amb una rematada de cap que ha sortit fora per molt poc. Al 80’, Iker Goujón ha sortit per Gori López i tot i intentar-ho fins al final, el marcador ha acabat en empat.

El CF Reus B Cambrils se situa, provisionalment, a la 4a posició del grup 5 de Tercera Divisió amb 34 punts i en posicions de play off d’ascens. L’equip d’Albert Company suma la tretzena jornada consecutiva en lliga sense perdre. El proper partit dels roig-i-negres, el primer de la segona volta, tindrà lloc dissabte 5 de gener a les 12.00 hores a casa davant el FC Santfeliuenc.