Dimarts, 19 de Març de 2024

El Reus B Cambrils es queda amb les mans buides tot i proposar més que el Cerdanyola

El filial roig-i-negre ha caigut derrotat per la mínima (0-1) i encadena quatre jornades sense guanyar

20 de Gener de 2019, per Redacció
  • El roig-i-negre Rubén Enri controla l'esfèrica davant un jugador del Cerdanyola

CF Reus

El CF Reus B Cambrils ha perdut (0-1) per la mínima davant el Cerdanyola FC en un partit on els roig-i-negres no han estat encertats de cara porteria. Tot i tenir el control de l’encontre i monopolitzar el joc, el filial no ha aconseguit finalitzar en atac. L’equip d’Albert Company s’ha trobat davant un rival que ha marcat gol en una de les escasses ocasions de les que ha disposat. Els d'Albert Company encadenen quatre jornades sense sumar els tres punts.

Els nois d’Albert Company han estat els principals dominadors de l’encontre. Els roig-i-negres han anat madurant el partit des del primer minut i a mesura que ha avançat l’electrònic han arribat les ocasions. Els visitants han estat els primers en trepitjar àrea, l’única ocasió perillosa rival de la primera meitat, amb un xut que ha sortit per sobre de la porteria de Dani Parra. Poc després, el CF Reus B Cambrils ha avisat mitjançant Ruben Enri. A partir d’aquí, els roig-i-negres s’han fet amb el guió de l’encontre. El davanter roig-i-negre ha gaudit d’una nova oportunitat al 30’ amb una rematada de cap que ha sortit massa alta. Abans, Oriol Ayala ha hagut de ser substituït per lesió. El seu lloc l’ha ocupat Pau Rosales.

Les ocasions mes clares han arribat abans del descans. Iker Goujón ha estat el protagonista amb dues accions de perill. La primera, una rosca que ha sortit fregant el pal dret. En la segona oportunitat, l’extrem roig-i-negre ha enviat la pilota al travesser després de realitzar un xut des de l’interior de l’àrea. A la represa, el davanter del filial ha tornat a trepitjar àrea rival amb una rematada de cap que ha aturat ‘in extremis’ el porter visitant. Tot i les constant ocasions locals, el Cerdanyola FC s'ha avançat en el marcador gràcies a un gol d’Albert López al minut 52’. El CF Reus B Cambrils ha continuat fidel al seu estil de joc i ha protagonitzat la majoria d’ocasions. Gori López, al 65’, ha fregat el travesser després d’un xut de falta directa i Modest Notario, després d’entrar per Dome, ho ha provat des del balcó de l’àrea.

En els minuts finals, el Cerdanyola FC ha intentat fer mal mitjançant el contraatac. Els visitants han intentat eixamplar el marcador però s’han trobat davant una ben ordenada defensa local. Per la seva part, el CF Reus B Cambrils ho ha intentat fins al final però no ha aconseguit posar l’empat en el marcador. Amb aquest resultat, els roig-i-negres se situen a la 10a posició del grup 5 de Tercera Divisió amb 35 punts. El proper partit del filial tindrà lloc diumenge 27 de gener a les 12 al camp de la UE Sant Andreu.