Dijous, 25 d'Abril de 2024

El CF Reus B empata a 2 gols en la seva visita a la Ciutat Esportiva Dani Jarque

L’efectivitat de l’equip del Baix Camp ha estat determinant

15 d'Abril de 2018, per Redacció
  • Els roig-i-negres celebren un dels dos gols fets d'aquest dissabte

CF Reus

El CF Reus B Cambrils ha empatat a 2 gols al camp del RCD Espanyol B, líder del grup 5 de Tercera Divisió i campió matemàtic de la categoria. Els roig-i-negres han aconseguit treure un punt en un dels camps més difícils de la classificació. El duel ha tingut dues parts totalment diferenciades. La primera pel filial blanc-i-blau i la segona pel filial del CF Reus.

En la primera part, el RCD Espanyol B ha dominat del partit. Els locals s'han avançat ben aviat, al minut 13, mitjançant Luis López. Poc després, Cristopher ha ampliat distàncies posant el 2-0 al marcador. Tot i això, el CF Reus B Cambrils ha continuat treballant i poc abans del descans Adrián Guerrero ha retallat distàncies marcant el primer gol reusenc.

A la segona part, el CF Reus B Cambrils ha passat a dominar el partit. Al minut 69 Jordi Oribe ha restablert l'empat a 2, i uns minuts després el filial blanc-i-blau s'ha quedat amb 10 futbolistes per l'expulsió d'un jugador. El conjunt d'Albert Company ha intentat buscar el gol de la victòria fins al final però no ho ha aconseguit. Tot i això, els roig-i-negres han aconseguit un empat molt valuós.

El CF Reus B Cambrils se situa, provisionalment, a la dotzena posició amb 45 punts. Els roig-i-negres es col·loquen a la zona mitja de la taula classificatòria. El proper partit del filial del CF Reus serà diumenge 22 d'abril al Nou Camp Municipal de Cambrils davant l'Ascó.