El CF Reus comença la Lliga amb un empat a la Pobla (1-1)

22 d'Agost de 2015, per Marc Busquets
  • Colorado ha fet un gran gol de falta directa a la primera part del derbi

CF Reus Deportiu

El CF Reus Deportiu ha començat la competició de la Segona B amb un empat a domicili (1-1) a la Pobla de Mafumet. El derbi ha estat força disputat, tot i que la primera part ha estat de clar domini reusenc. El filial grana, però, ha basat el seu joc en la solidesa defensiva i la intensitat. Colorado, després de transformar de manera magistral una falta, ha avançat els homes de Natxo González quan es portaven gairebé 20 minuts disputats de l'encontre. Poc abans del descans, però, i per un malentès entre Olmo i Badia, el davanter local Emaná ha pogut empatar, tot convertint-se, de passada, en el primer jugador de la Pobla que marca a la categoria. A la represa el matx ha perdut en ritme i cap dels dos equips ha tingut clares ocasions de gol per desfer l'empat.

Vaz, Benito i Ángel, noves cares a l'equip titular

González ha fet sortir d'inici el jove Ricardo Vaz. El portuguès, una de les sensacions de la pretemporada roig-i-negra, ha brillat i ha tingut l'opció d'obrir la llauna al primer temps amb un xut des de la mitja distància que s'ha estavellat al cos d'un defensa del filial del Nàstic. Dels altres fitxatges, els defenses Ángel i Benito també han estat titulars i han estat encertats. A la segona part, David Haro i l'ariet Fernando han disposat de minuts, però les constants faltes dels locals han impedit que el CF Reus hagi pogut fer el seu joc habitual. No obstant això, els primers minuts del derbi han estat de clar domini visitant. Colorado ha executat una falta que ha deixat plantat el porter poblenc Alberto Varo. La resposta de la Pobla no s'ha fet esperar. Emaná, actiu i bellugadís, ha aprofitat una topada entre Olmo i Badia i tan sols ha hagut d'empényer la pilota al fons de la xarxa.

El segon temps ha estat feixuc, i els dos conjunts han acusat la càrrega de treball físic de la pretemporada. Édgar Hernández ha estat un dels atacants roig-i-negres més destacats i fins i tot s'ha queixat per un suposat penal que el col·legiat no ha assenyalat. Carbia ha acompanyat l'ex del Sabadell a l'atac reusenc, però no ha pogut disposar de cap oportunitat de gol. Ara, els de González ja començaran a preparar el debut d'aquesta temporada a l'Estadi. El proper rival del CF Reus serà l'Espanyol B. El partit tindrà lloc el proper diumenge, 30 d'agost, a partir de les 7 del vespre.

CF Pobla de Mafumet: Alberto Varo, Calavera, Joaqui, Vadillo, Espasandín, Gabi López, Kike Tortosa, Gil Muntadas (Víctor, 61'), Álvaro (Miravent, 80'), Alfons Serra (Acosta, 72'), Emaná.

CF Reus Deportiu: Edgar Badia, Benito, Olmo, Moyano, Ángel, Ramon Folch, Colorado, Óscar Rico (Fernando, 79'), Fran Carbia, Ricardo (Haro, 60'), Édgar Hernández

Gols: 0-1 / Colorado (18'), 1-1 / Emaná (36').