El CF Reus RN perd en el seu debut competitiu

21 de Març de 2021, per Joan Montané
  • Formació del CF Reus RN

Joan Montanè

El CF Reus RN ha perdut per 4 gols a 0 contra el Costa Daurada FC, en el seu primer partit oficial corresponent a la segona jornada de la Quarta catalana, grup 23, jugat aquest dissabte. Els reusencs van descansar en la primera jornada. El conjunt dirigit per Raül Navarro ha plantat cara i ha disposat de bones opcions per poder puntuar, especialment a la primera meitat, en què els reusencs han fet un bon joc associatiu.

El CF Reus RN ha començat ben ordenat, amb una disposició tàctica de 4-5-1. Durant els primers 25 minuts el partit ha estat igualat, però a partir d’aquí, els locals han començat a dominar el partit i han disposat d’alguna ocasió de gol, com la del xut al travesser, al minut 30. Al descans, s’ha arribat amb empat a zero gols.

Els gols han fet acte de presència a la segona part. Al minut 46, el Costa Daurada ha tret de centre i la pilota, en paràbola, s'ha colat per l’esquadra roig-i-negra, aconseguint l'1-0. Al minut 48, ha arribat el segon gol local en un embolic dins l’àrea del CF Reus RN que ha acabat amb la pilota dins la porteria. En dos minuts se n’ha anat tot a norris per als roig-i-negres.

Al minut 60, hi ha hagut una gran ocasió visitant amb un xut de falta al travesser. A la jugada següent, un contraatac del Costa Daurada ha acabat en gol, el 3 a 0. Injustament els reusencs perdien per un resultat excessivament ampli. I encara ho ha estat més d'ampli al minut 70. Un xut del Costa Daurada toca el porter, però la defensa reusenca no pot evitar que la pilota entri al fons de la xarxa. El quart gol ha estat un cop molt dur per al CF Reus RN que l'ha enfonsat moralment.

El partit s’ha jugat a l’Estadi Municipal de Salou, de gespa artificial, amb un centenar d’espectadors.

El primer onze titular en el debut a la lliga del CF Reus RN ha estat el format per Josué Marín, Brahim Amiri, Yassine Saoudi, Sergi Candelario, Wilfrand Blanco, Ahmed Amri, Diego Armando, Rodrigo Prieto, Ismail El Mahi i Atou Ndiaye.