El CF Reus RN perd a Vallmoll

08 de Gener de 2023, per Reusdigital.cat
  • Imatge d'arxiu del CF Reus RN

Cedida

El CF Reus RN va perdre aquest dissabte amb el Vallmoll CD per 2-1. Al minut 30, els locals van fer el primer gol en una contra, i abans d’arribar al descans, han fet el segon en transformar un penal. A la segona part, el CF Reus RN ha reestructurat algunes línies i Víctor Manuel ha fet l’únic gol visitant al minut 89.

Els reusencs s’han queixat d’algunes decisions arbitrals, com ara una jugada a l’àrea contrària en què han demanat penal, però l’àrbitre no ho ha vist així. El CF Reus RN és tretzè a la classificació.

Per la seva part, la Unió Astorga va empatar a dos gols al camp del Tarragona FC, i el Mas Pellicer va fer el mateix, però a un gol i a casa amb el Camp Clar At. L’Astorga va quart a la classificació i el Mas Pellicer sisè.