El CF Reus RN perd a Sant Pere i Sant Pau

22 de Gener de 2023, per Reusdigital.cat
  • Imatge del partit

Cedida

El CF Reus RN va perdre per 2-1 contra el CEF Sant Pere i Sant Pau, en la setzena jornada de Tercera Catalana. Al minut 34, obria el marcador el jugador local Daniel Muñoz, al 82 ampliava Adrià Muñoz fent el segon gol tarragoní, i al minut 88, el debutant Hassan Bouzerard va marcar l’únic gol per als reusencs.

Tot i la derrota, el CF Reus RN es manté en el mateix lloc de la classificació, el 14è. El pròxim diumenge, rep el Racing Bonavista.

Per la seva part, el Mas Pellicer va empatar a 1 gol amb el Bonavista, i la Unió Astorga va perdre per 2-5 amb el Camp Clar.