Dilluns, 07 d'Octubre de 2024

El Reus Deportiu es queda a les portes dels quarts de la Golden Cup

14 d'Abril de 2022, per Reusdigital.cat
  • Una imatge del partit

El Reus Deportiu Virginias s’ha quedat a les portes dels quarts de final de la Golden Cup. Els roig-i-negres necessitaven guanyar el Noia Freixenet aquest passat dimecres, i l’empat a quatre els ha deixat eliminats.

Esforç no recompensat, doncs, després de fer un gran partit davant els de l’Alt Penedès. Els del Baix Camp han anat per davant en tot moment i han dominat gran part de l’enfrontament. Sergi Aragonès ha situat el 0-1 en la primera acció del partit. Primer atac i bola al fons de la xarxa amb un potent tir exterior.

Al minut 14, Eloi Mitjans ha empatat amb una altra rematada llunyana. Però l’alegria ha durat poc per al rival. En el mateix minut, Joan Salvat ha fet l’1-2 i en el 15, Diego Rojas ha ampliat distàncies amb l’1-3 en un u contra u davant Blai Roca. Amb aquest resultat ha arribat el descans. Superioritat roig-i-negra als primers 25 minuts.

El guió del partit ha estat el mateix als primers minuts de la represa, però els rivals han aconseguit capgirar el resultat advers al tram final. Martí Zapater ha aturat un penal a Xavi Costa al minut 36; no obstant això l’ampostí l’ha batut en el refús. Acció i reacció a l’altra àrea. Ha arribat la desena falta dels de la capital del cava, i Marc Julià, no ha desaprofitat la falta directa, tot fent pujar el 2-4 al lluminós.

Guió calcat quan el Reus ha comès la nostra desena falta. Eloi Mitjans l’ha transformada per donar oxigen al seu equip. A manca de cinc minuts per al desenllaç, el Reus ha perdut la bola en fase de construcció i ho ha pagat car. El mateix Mitjans ha estat l’autor de l’empat a 4 per firmar un hat-trick.

Quan faltava un minut, Sergi Aragonès ha provocat la quinzena falta del contrincant. Aquesta vegada, la sort no ha somrigut Marc Julià, qui ha errat la directa davant Roca. A la desesperada i a contrarellotge, per moments, s'ha substituït Martí Zapater per un jugador de pista. Però el gol de la victòria no ha arribat i els reusencs s'han quedat a les portes dels quarts de final de la Golden Cup.