Dimarts, 27 d'Agost de 2024

El Reus Deportiu Virginias cau davant d'un Noia Freixenet més efectiu

13 de Març de 2022, per Reusdigital.cat
  •

El Reus Deportiu Virginias continua quart a la classificació de l’OK Lliga, després de perdre amb el Noia Freixenet per 2 gols a 5. Al Palau d’Esports, l’equip sadurninenc han sabut desmuntar, gairebé durant tot el partit, l’efectivitat roig-i-negre.

Des del minut zero, el Reus Deportiu ha hagut de frenar l’embranzida del Noia Freixenet, que ha sortit a la pista decidit a inaugurar el marcador, sobretot amb les jugades de Roc Pujadas. Al minut 6, Jordi Bargalló ha vist la targeta blava, i Compagno ha enviat el llançament de la falta al pal. Els dos equips han tingut oportunitats per obrir el marcador, ja que el Reus també ha inquietat la porteria de Blai Roca. Al minut 13, Esteller ha vist la targeta blava i Raül Marín, en el llançament, no ha pogut superar el porter visitant.

Al minut 17, Xavi Costa ha fet el primer gol del Noia en aprofitar un rebuig de Ballart, després que aturés el llançament d’un penal. El Reus ha respost al gol amb més velocitat a la pista però sense la precisió necessària. Al minut 21, Toni Salvadó ha fet el segon gol del Noia en rematar una passada de Bargalló. Al descans, s’ha arribat amb avantatge visitant per 0 a 2.

A la represa, el Reus Deportiu ha sortit més decidit a escurçar distàncies, però també ha hagut d’estar atent a la qualitat ofensiva del Noia, que s’ha fet palesa amb dos gols més. El primer, al minut 36 a càrrec de Jordi Bargalló i el segon, un minut després, obra de Toni Salvadó. Al minut 38, ha arribat el primer gol reusenc, amb gran un tir d’Aragonès.

El Reus hauria pogut fer el segon gol en un llançament de falta de Raül Marín, però Blai Roca li ha aturat la bola. En canvi, al minut 40, el porter visitant no ha pogut aturar un bon tir de Compagno que ha suposat el segon gol roig-i-negre. Aquest gol ha impulsat al Reus sobre la porteria contrària, però al minut 46, Xavi Costa, pràcticament sol, ha fet el cinquè. En els últims minuts, Eloi Mitjans ha llençat al pal la directa corresponent a la desena falta del Reus i Pujadas tampoc ha pogut superar Ballart en una segona falta directa, fruit d'una targeta blava a Aragonès.

Els dos equips es veuran de nou les cares en la fase de grups de la Golden Cup europea que se celebrarà l’abril a la Corunya.

Reus Deportiu Virginias: Càndid Ballart, Sergi Aragonès, Raül Marín, Francesco Compagno, i David Gelmà -cinc inicial- Marc Julià, Diego Rojas, Joan Salvat i Ferran Giménez.

CE Noia Freixenet: Blai Roca, Aleix Esteller, Toni Salvadó, Jordi Bargalló i Roc Pujadas -cinc inicial- Xavi Costa i Eloi Mitjans.

Gols: 0-1 Costa (17’), 0-2 Salvadó (21’), 0-3 Bargalló (36’), 0-4 Salvadó (37’), 1-4 Aragonès (38’), 2-4 Compagno (40’) i 2-5 Costa (46’).

Àrbitres: Íñigo López i Daniel Villar. Han assenyalat 14 faltes als locals i 9 als visitants. Targeta blava per Aragonès, Marín, Bargalló (2) i Esteller.