Dissabte, 14 de Setembre de 2024

El Reus Deportiu Virginias es deixa 2 punts en la seva visita a la pista de l’Alcoi

Novament, els roig-i-negres han començat amb un marcador advers, en un partit molt incòmode que ha finalitzat amb l’empat a 3 gols.

21 d'Octubre de 2023, per Jordi Benavent
  • Una imatge d'arxiu d'un partit entre ambdós equips

Cedida

El Reus Deportiu Virginias ha viatjat, aquest divendres, a la població alacantina d’Alcoi per afrontar la quarta jornada de l’OK Lliga. Els de Jordi Garcia s’han presentat a la pista Miguel Sarasa del Poliesportiu Francisco Saporta, amb la intenció de sumar la tercera victòria consecutiva a la lliga regular. Per aquest partit, el tècnic reusenc, Jordi Garcia, no ha pogut disposar del lesionat Maxi Oruste ni de Martí Casas. Tot i aquestes sensibles baixes, els roig-i-negres han sortit decidits a marcar un ritme de partit alt i, des d’un primer moment, han anat a buscar la porteria defensada per Marc Grau amb xuts des de la mitjana distància, i una defensa molt agressiva que els ha permès recuperar la bola ràpidament. L’Alcodiam, per la seva banda, ha intentat posar a prova a Càndid Ballart amb ràpids contracops.

Els minuts han anat passant, el joc s’ha estabilitzat i el conjunt local ha anat agafant el pes del partit, quan al minut 15 de joc, un potent xut del vilanoví Manel Hernández ha sorprès Càndid Ballart i ha servit per inaugurar el marcador.

Els reusencs, igual que en els altres 3 partits de l’OK Lliga que s’havien jugat fins al moment, ha començat amb un marcador advers i han hagut de remar a contracorrent. Arnau Canal ha buscat la recció immediata dels roig-i-negres, però el seu xut ha trobat el pal de la porteria rival. Amb aquest marcador, l’ambient s’ha anat escalfant, i quan faltava poc més d’un minut per arribar al descans, Sergi Aragonès ha empatat el partit a 1 gol després de marcar un penal que li han fet a Ferran Giménez quan estava sol davant la porteria rival.

Amb les taules a l’electrònic, els dos equips han marxat cap als vestidors, on Jordi Garcia ha canviat els petits detalls que han permès a l’Alcoi posar contra les cordes als reusencs. Així, doncs, els del Baix Camp han sortit al segon temps més incisius i, al minut 3 de la represa, Marc Julià posa la bola dins l’àrea on, el xilè Diego Rojas, només ha de tocar la bola per desviar-la dins la porteria i fer l’1 a 2.

La reacció de l’Alcodiam ha estat fulgurant, gràcies a l’empenta de Gonzalo Pérez qui ha aprofitat una passada de Kyllian Gil des de darrere la porteria per empatar el partit a 2 gols, al minut 30. I a la jugada següent, el mateix jugador, s’ha plantat davant Ballart per fer el 3 a 2 pel PAS Alcoi.

Aquest gol ha portat precipitació al joc dels de Jordi Garcia, fins que, quan faltaven 5 minuts per al final, Sergi Aragonès s’ha inventat un potent xut des del centre de la pista que ha servit per tornar les taules a l’electrònic.

Amb el partit igualat, en els darrers instants de joc, ambdós conjunts s’han abocat a la porteria rival per endur-se el triomf, posant a prova als dos porters, però el marcador ja no s’ha mogut. Aquesta temporada, els reusencs encara no han pogut guanyar com a visitants.

Els roig-i-negres tindran, a partir d’ara, una setmana llarga per preparar el següent partit contra el Noia, que es jugarà, a dos quaerts d'1 del migdia, el diumenge, 29 d'octubre, al Pavelló Olímpic de Reus.

FITXA DEL PARTIT

PAS Alcoi: Marc Grau, Ferran Formatjé, Sergi Canet, Gonzalo Pérez i Franco Ceschin.

Reus Deportiu Virginias: Càndid Ballart, Ferran Giménez, Sergi Aragonès, Marc Julià i David Gelmà.

Àrbitres: Raúl Burgos i Oriol Garriga

Gols: (’17) 1-0 Manel Hernández; (’24) 1-1 Sergi Aragonès (p.); (’28) 1-2 Diego Rojas; (’30) 2-2 Gonzalo Pérez; (’31) 3-2 Gonzalo Pérez i (’45) 3-3 Sergi Aragonès.