El Reus fa els deures a Voltregà i s'emporta els tres punts

Els reusencs han guanyat per 2 gols a 5 a la pista del CP Voltregà

09 d'Abril de 2016, per Clàudia Bonet
  • Marc Coy ha estat l'autor del primer gol

Victòria important del Reus Deportiu per agafar distància d'un rival directe. Els jugadors d'Enrico Mariotti s'han imposat per 2 gols a 5 al CP Voltregà (Osona). Els reusencs, amb la victòria, aconsegueixen distanciar-se sis punts dels de Sant Hipòlit, però continuen a tres de la quarta posició, que ocupa el Moritz Vendrell.

Un gol matiner de Marc Coy ha avançat els roig-i-negres a Sant Hipòlit. Els reusencs han aprofitat un contracop per estrenar l'electrònic i començar el partit amb bon peu. Tot i així, els locals no han tardat a reaccionar i tornar a establir l'empat. Al minut 7, Àlex Rodríguez ha fet l'1 a 1. Un resultat que s'ha mantingut fins al 12, quan Joan Salvat, després d'una assistència de Rubio, ha tornat a posar el Reus per davant en el marcador. Amb l'1 a 2 s'ha arribat al descans.

A l'inici del segon temps, els jugadors de Ricard Ares, amb un gol d'Àlex Rodríguez, han tornat la igualtat. Els locals haurien pogut avançar-se en l'electrònic, ja que instants més tard han disposat d'un penal, però Roger Molina n'ha aturat el tir. Els reusencs, encertats de cara porteria, no han deixat escapar les ocasions que se'ls hi han presentat en el segon temps i Matías Platero, al 33, ha fet pujar el 2 a 3. Dos minuts més tard, ha estat Xavi Rubio, qui després d'una gran jugada individual, ha enviat la bola al fons de la porteria.

Al 39, Dani Rodríguez ha vist una blava però Marín no ha aconseguit transformar el tir des de falta directa.  Tot i així, un minut més tard, ha arribat el cinquè gol i definitiu de la mà de Marc Coy. Amb el 2 a 5, els locals encara han disposat d'una falta directa, corresponent a la desena dels roig-i-negres, però Roger Molina ha intervingut aturant el tir d'Àlex Rodríguez. Els reusencs han encadenat la quarta victòria consecutiva que els permet seguir vius en la lluita per la quarta posició. Amb 38 punts, els d'Enrico Mariotti es distancien a sis punts del Voltregà, però segueixen a tres del Moritz Vendrell, que ha guanyat 4 a 6 al CP Calafell. El pròxim partit serà dissabte a les nou del vespre amb el CP Vilafranca al Palau d'Esports.