Els reusencs s’imposen per 1-4 a l’Ascó

06 de Maig de 2023, per Redacció
  • Imatge de l'encontre

Reus FC Reddis

El Reus FC Reddis ha fet un pas més en el seu objectiu de quedar primer en la classificació i pujar de categoria després de guanyar per 1-4 al FC Ascó, avant penúltim classificat. Depenent dels pròxims resultats del conjunt roig-i-negre i del Valls, el cap de setmana vinent, el Reus FC Reddis pot ser equip ja de Tercera Federació.

En l’arrencada del partit, Pol Benito ha tingut una bona ocasió per inaugurar el marcador. Ha estat, però Víctor Oribe, al minut 6, qui ha fet el primer gol reusenc amb una excel·lent vaselina. Un minut després, l’Ascó ha pogut empatar, però Dani Argilaga ha tret la pilota sota els pals. Al minut 9, ha arribat el segon gol visitant, a càrrec de Pol Benito. En la primera part també cal destacar una bona aturada del porter Verdejo en un xut llunyà del conjunt local.

En la segona part, el Reus FC Reddis ha buscat ampliar l’avantatge i al minut 61 Pol Benito ha fet el tercer gol. Al minut 70, l’àrbitre ha anul·lat un gol a l’Ascó per fora de joc. Cinc minuts després, Sergi Moreno ha fet el quart gol reusenc i al minut 80, Joan Roca ha marcat pel conjunt de la Ribera d’Ebre en transformar un penal.