Els reusencs reben la visita del CP Vilafranca (Alt Penedès) a les nou del vespre al Palau d'Esports

16 d'Abril de 2016, per Clàudia Bonet
  • El Reus Deportiu ha de guanyar per continuar aspirant a la quarta plaça

Clàudia Bonet

El Reus Deportiu vol encadenar la cinquena victòria consecutiva i seguir amb la bona dinàmica de les darreres jornades. Els jugadors d'Enrico Mariotti, cinquens a la classificació, es troben a només tres punts del quart i no poden deixar escapar cap ocasió. Els reusencs reben el CP Vilafranca, el rival que els va deixar fora de la Final Four de la Copa de la CERS amb un gol a l'últim segon de partit.

Els roig-i-negres afronten el tram final de temporada amb un únic objectiu en joc: ocupar la quarta posició, que dóna accés a la Lliga Europea la temporada vinent. Quan falten set jornades per acabar la temporada, els d'Enrico Mariotti han escalat posicions i són cinquens a la classificació amb 38 punts, dos més que el sisè, el Noia Freixenet, i sis més que el setè, el CP Voltregà. La quarta plaça l'ocupa el Moritz Vendrell, que té tres punts més que el Reus. Els reusencs encadenen quatre victòries consecutives que els han permès pujar posicions i mantenir-se vius en la lluita pel quart lloc entre els rivals directes.

Els d'Enrico Mariotti reben un CP Vilafranca amb qui ja s'han enfrontat en tres ocasions aquesta temporada. L'última amb un mal record pels reusencs, ja que els vilafranquins van eliminar-los de la Copa de la CERS marcant un gol quan faltaven dècimes de segon pel xiulet final que els portava a la pròrroga. Els roig-i-negres havien guanyat per 2 gols a 1 en el partit d'anada, però a la tornada a Vilafranca, els locals van empatar l'eliminatòria amb un 2 a 1 i el gol en els darrers instants va ser decisiu.

Reusencs i vilafranquins també s'han vist les cares a la lliga, on van signar un empat per 2 gols a 2. Els jugadors de Jordi Garcia són novens amb 28 punts i sumen set victòries, set empats i nou derrotes. En les últimes jornades s'han enfrontat als equips de la part alta de la classificació i han encadenat tres derrotes, amb el FCBarcelona, el Vendrell i el Vic, i un empat, en l'últim encontre, amb el Coinasa Liceo.