El Reus perd la final de la Copa Continental contra l’Oliveirense

L’UD Oliveirense ha superat per 7 gols a 4 al conjunt reusenc

• L'Oliveirense aixeca la Copa Continental

Pol Benach/Reus Deportiu

• Càndid Ballart aturant una rematada de l'Oliveirense

• El Reus celebra un dels quatre gols

El Reus i l’Oliveirense ja sabien el que era trobar-se a una final i els dos equips amb un plantejament ofensiu i aprofitant els ràpids contraatacs, han ofert un partit disputat, atractiu i un autèntic espectacle d’hoquei. La intensitat i els gols han estat els protagonistes, en una final on l’Oliveirense sempre ha anat dominant el marcador. Els portuguesos s’han acabat imposant per 7 gols a 4 proclamant-se així campions de la Copa Continental.

Els dos equips han sortit bolcats a l’atac i això s’ha vist reflectit amb les nombroses ocasions i els gols al llarg del partit. Joao Souto ha estat l'encarregat d’inaugurar el marcador al minut 6. Els reusencs han pressionat la porteria de Puigbí i ha arribat la recompensa amb Albert Casanovas que ha aprofitat una assistència de Torra amb un ràpid contraatac per culminar amb l’1 a 1 al 13. Els portuguesos no han tardat en respondre i Jordi Burgaya l’ha servit per Jepi Selva que ha fet el segon. Abans del descans, Marc Torra ha vist una blava i Ballart ha aturat el tir de la directa de Pablo Cancella, però durant els dos minuts d’inferioritat numèrica dels reusencs a la pista, Cancella ho ha tornat a posar a prova a Ballart i l’ha acabat superant tot establint el 3 a 1.

En el segon temps, el ritme frenètic i l’espectacle de gols ha continuat. Els portuguesos han eixamplat les distàncies amb el quart de la mà de Ricardo Barreiros al 26, però Casanovas ha respost pel Reus, un minut més tard, amb un tir des de mitja pista. L’Oliveirense ha tornat a la càrrega amb el cinquè però un xut potentíssim d’Àlex Rodríguez des de la banda esquerra ha escurçat les distàncies amb el 5 a 3. La insistència a l’atac i els ràpids contracops d’ambdós equips s’han vist reflectits en el marcador. Fins a tres gols amb tres minuts. Pedro Moreira ha aprofitat una jugada ràpida a l’atac per fer el sisè. Casanovas, l’especialista de la pena màxima, ha transformat un penal amb el 6 a 4, però Pedro Moreira ha tornat a aparèixer i després de dos tirs consecutius ha acabat superant a Càndid Ballart.

Al 46, Raül Marín ha vist una blava i Jordi Burgaya ha estat l’encarregat d’executar la directa, però ha acabat enviant la bola fora. Amb el 7 a 4 al marcador i després d’una segona part de màxima intensitat s’ha arribat al final del partit. L’UD Oliveirense s’ha tret l’espineta de la darrera Copa d’Europa i s’ha proclamat campió de la Copa Continental 2017.

UD Oliveirense: Xevi Puigbí, Pedro Moreira, Jordi Bargalló, Joao Souto i Ricardo Barreiros - cinc inicial – Jepi Selva, Jordi Burgaya, Pablo Cancela.

Reus Deportiu: Càndid Ballart,  Marc Torra, Albert Casanovas, Romà Bancells i Raül Marín - cinc inicial – Àlex Rodríguez i Joan Salvat.

Àrbitres: Alessandro Eccelsi i Massimiliano Carmazzi.