Emoció fins al xiulet final

09 de Gener de 2022, per
  • Imatge del primer gol del CF Reddis

FBBR

Victòria molt més treballada del CF Reddis del que aparentment pot donar a entendre el resultat final del partit. La tornada a l'activitat futbolística dels reusencs, després de les vacances de Nadal, no ha aportat la brillantor d'altres ocasions. Al CF Reddis li ha costat generar perill sobre la porteria del CF Pobla de Mafumet, però tot i això, ha estat l'equip que ha gaudit de les millors ocasions de gol durant la primera part.

Just començar la segona part, el conjunt reusenc ha posat una marxa més a la seva intensitat i al cap de dos minuts ha enviat una pilota al pal en la millor ocasió dels reusencs fins al moment. La pressió local ha fet que la Pobla de Mafumet no ocasionés perill en tota la segona part.

S'apropava el final del partit i al minut 86, Jorge Granados ha trencat l'empat i ha fet esclatar d'alegria els aficionats locals. En els últims instants, l'equip del Tarragonès ha intentat buscar l'empat a la desesperada i gràcies a això, al minut 94, Unai, que feia pocs minuts que havia entrat al terreny de joc, ha aprofitat un contraatac per sentenciar el partit i posar el 2 a 0 definitiu en el marcador.

Amb aquesta victòria, el CF Reddis continua líder a la classificació amb tres punts d'avantatge sobre el Cambrils, segon classificat.