Dimecres, 17 de Juliol de 2024

Ensopegada grossa a Manlleu

20 de Març de 2022, per Reusdigital.cat
  • Els tres gols de Compagno no han servit per vèncer a Manlleu

Sorpresa i grossa a la pista del Manlleu, el penúltim classificat. Els roig-i-negres han perdut, aquest diumenge, per 9 gols a 5 amb el Martinelia CP Manlleu, que ha tornat a guanyar després de quatre derrotes seguides. Els osonencs han sorprès el Reus amb ràpids contraatacs, que els ha permès capgirar el resultat de 0-2 inicial, amb gols de ‘Checco’ Compagno i Marc Julià.

El Reus ha començat el duel bolcat a la porteria contrària. Al minut 6, ‘Checco’ Compagno ha avisat amb una rematada al travesser. Just després, l’italià ha obert el marcador en una recuperació de David Gelmà dins l’àrea. Quatre minuts després, Marc Julià ha fet el 0-2 amb un gran ganxo. Del 0-2, s’ha passat al 5-2 abans d’arribar al descans, amb gols de Dídac Alonso, Biel Pujades, Aleix Borregan (2), David Navarro i Pol Franci.

L’equip reusenc ha sortit amb convicció en el segon temps i, en el primer atac, ‘Checco’ Compagno ha situat el marcador en 5-3. La reacció de l’equip visitant es feia notòria. David Gelmà, amb un gran tir exterior, situava el 5-4, i donava oxigen per creure en la remuntada. Però l’equip local no s’ha deixat intimidar i ha ampliat l’avantatge amb tres gols més, dos d’Aleix Borregan i un de Dídac Alonso.

Quan faltaven dos minuts per al final, ‘Checco’ Compagno ha enviat al fons de la xarxa la bola després d’una assistència de Diego Rojas, tot situant el 8-5 a l’electrònic. Ja a les acaballes, Biel Pujades ha convertit una pena màxima per tancar el resultat.

El Reus Deportiu Virginias segueix a la quarta posició de la Parlem OK Lliga. El pròxim partit dels reusencs serà el dimecres 30 de març, al Palau d’Esports, amb el Finques Prats Lleida.