Golejada del Reus FC Reddis a Sant Feliu de Llobregat

23 d'Abril de 2023, per
  • Reus FC Reddis

Andrés Ronero

Cop d'efecte del Reus FC Reddis, que ha guanyat, aquest dissabte, al Santfeliuenc FC per 0 gols a 4. Només iniciar-se el partit, al minut 2, Pol Benito ha estrenat el marcador en la primera acció ofensiva. Dos minuts després Sergi Moreno feia el 0 a 2. Els reusencs ha continuat controlant el partit i fins i tot han disposat de més ocasions per ampliar el resultat.

En la represa, el Santfeliuenc s'ha quedat amb deu homes al terreny de joc per l'expulsió amb vermella directa d'Adrià Garcia. Per la seva banda, els homes de Marc Carrasco han seguit amb un bon joc a la cerca del 0 a 3.

Així, el tercer gol de la tarda ha estat obra de Nico Díaz al minut 72. Ramon Sardà ha posat la cirereta al pastís amb el 0 a 4 al minut 85, en transformar un penal.