La Unió Astorga s’emporta el derbi reusenc de Tercera Catalana

12 de Març de 2023, per Reusdigital.cat
  • Imatge d'arxiu del Reus Roig-i-negre FC

Cedida

La Unió Astorga CE ha guanyat aquest diumenge el Roig-i-negre FC per 0-2, en el duel reusenc de Tercera Catalana. El joc ha estat molt igualat per part dels dos equips, que disposaven d’ocasions per marcar. Al minut 88, Rubén González ha marcat el primer gol per a la Unió Astorga i un minut després, Samir Rabi ha fet el segon.

A la mitja part, s'ha lliurat un obsequi als patrocinadors del Roig-i-negre FC.

En la pròxima jornada, el Roig-i-negre visita l’Atlètic Camp Clar i la Unió Astorga rep el CD Torreforta.

L’altre equip reusenc de Tercera Catalana, el Mas Pellicer, ha empatat a tres gols al camp del Vallmoll CD. El pròxim cap de setmana, el Mas Pellicer jugarà amb l’Espanya Canonja.