Diumenge, 13 d'Octubre de 2024

L'Hércules es passeja pel Municipal de Reus

Els roig-i-negres perden per 0-3 amb els de l'Alacantí, més sòlids, intensos i efectius

07 de Febrer de 2016, per Marc Busquets
  • Vítor Silva, que ha fet un pèssim partit, lluita la bimba amb un rival

CF Reus

La pitjor versió del CF Reus, vista aquesta temporada, ha estat massa poc per a l'Hércules d'Alacant, que s'ha passejat per la gespa del Municipal reusenc i ha golejat els roig-i-negres (0-3). Els alacantins, molt ordenats i ben plantats al camp, han dominat l'encontre amb comoditat sense haver de lluir. Han sortit al contracop quan ha calgut, s'han tancat en defensa per desgastar els locals i han estat intensos en tot moment. Per contra, els de Natxo González han estat imprecisos, freds, fins i tot un punt nerviosos en determinats passatges de l'encontre. La patacada, combinada amb l'empat del Vila-real B davant l'Alcoià (1-1), deixa els del Baix Camp a quatre punts del lideratge del grup 3 de la Segona B.

Els visitants, compactes

De seguida s'ha vist que el visitant d'aquest diumenge és un dels ferms candidats a lluitar per l'ascens. L'Hércules ha començat l'encontre amb les línies molt juntes, però de seguida que ha recuperat la pilota ha sabut portar el perill a la porteria de Badia a través de ràpides sortides al contracop. Així, i en la primera ocasió que han tingut, els valencians ja han estat capaços d'obrir la llauna. Una bona jugada de combinació ha estat finalitzada per Miñano, que amb xut creuat i ben ajustat al pal ha batut el porter roig-i-negre al minut 10 del partit.

Amb l'avantatge a l'electrònic, els de l'Alacantí s'han fet enrere i han desgastat mentalment els roig-i-negres, que han perdut moltes pilotes en la construcció i han fet desenes de males passades. La línia de mitjos, amb Folch i López Garai de bòlit tot intentant contenir les sortides rivals, no ha pogut connectar amb comoditat amb la davantera, on un Fernando inoperant ha estat titular. Tampoc Rico ni Vítor Silva han estat gaire encertats. El primer encara ha tirat de caràcter i qualitat per provar el xut des de lluny i la jugada per la banda, però el portuguès ha fet una actuació més que discreta.

A quatre punts del Vila-real B

Després del descans, el CF Reus ha estat un xic més inspirat i ha tingut ben bé 10 minuts de joc il·lusionant. Per desgràcia, però, no ha anat més enllà. De fet, ha estat novament l'Hércules qui ha fet i desfet a plaer. En plena voràgine atacant local, els alacantins han organitzat un contracop letal al minut 80 que ha acabat amb la diana de Gallar, incorporat a la gespa després de la represa de l'encontre. El gol ha provocat els xiulets d'alguns aficionats, quelcom que no ha agradat gaire a Natxo González. El basc, de fet, s'ha encarat amb qui l'estava discutint tot aixecant els braços, com demanant-ne més.

I així, amb l'ambient enrarit i el Reus abatut, una nova fuetada de l'Hércules ha provocat l'expulsió d'Olmo per un penal comès sobre l'últim home en atac dels valencians. La pena màxima ha estat transformada per Chechu al minut 85. L'afició reusenca no s'ha volgut esperar al xiulet final de l'àrbitre i ha començat a desfilar cap a casa. Aquesta derrota deixa el CF Reus Deportiu a quatre punts del líder, el Vila-real B, que ha jugat a la mateixa hora que els roig-i-negres i que ha acabat empatant a casa amb l'Alcoià. L'Hércules, per la seva part, puja a la tercera posició i ja suma 40 punts, sis menys que els del Baix Camp.

González tindrà ara el repte de recuperar els seus homes després d'aquest dur cop de cara al proper compromís a la Lliga, que tindrà lloc el proper dissabte, 13 de febrer, al camp de l'Atlètic Llevant. Serà a partir de dos quarts de 5 de la tarda i serà retransmès per LANOVA Ràdio, a l'espai esportiu LANOVA En joc, des d'un quart d'hora abans.

CF Reus Deportiu: Edgar Badia, Alberto Benito, Olmo, Moyano, Ángel, López Garai (Rafa García, 72'), Ramon Folch, David Haro, Vítor Silva, Óscar Rico (Fran Carbia, 65') i Fernando (Edgar Hernández, 60').
Hércules CF: Chema, Chechu, Atienza, Rojas, Peña, Yeray, Juanma, Miñano (Connor, 86'), Javi Flores (Alvarito, 84'), Nieto (Gallar, 63') i Mainz.

Gols: 0-1, Miñano (10'). 0-2, Gallar (80'). 0-3 (Chechu, de penal, 85').

L'àrbitre del matx ha estat Pérez Muley. Ha mostrat groga a Olmo (24'), López Garai (52') i Moyano (61'), del CF Reus. També ha amonestat Miñano (40'), Atienza (52') i Peña (59'), de l'Hércules.

Incidències: El marcador de l'Estadi s'ha espatllat sovint durant l'encontre.