El CF Reus ha guanyat la UE Olot per 3 gols a 0

13 de Setembre de 2015, per Josep Gallofré
  • El CF Reus ha superat l'Olot a l'Estadi Municipal

José Carlos León

Ens hem de referir a molt toc de pilota al mig del camp, en un inici igualat en el domini i en la possessió de la pilota. La primera bona jugada local s'ha produït al minut 12, en un xut de Delgado. El futbol ha entrat en una dimensió més emocionant amb unes quantes jugades posteriors, que han aportat perill a la porteria de Wilfred. Aquesta fase ha suposat l’inici del domini del CF Reus, això sí, en ratxes, i que ha sabut crear interessants jugades de gol. Al minut 32, en una d’aquestes, Edgar Hernández ha rematat a plaer una centrada des de l'esquerra de Marín sense cap oportunitat per al porter.

La superioritat local s’ha vist alterada al minut 43, en una jugada sancionada amb penal a favor de l’Olot, quan Benito ha fet caure a l’àrea a Sawa. Sortosament per al CF Reus, Hèctor ha llançat la pilota al pal. Al descans s’ha arribat amb l’avantatge mínim de l’equip roig-i-negre.

La segona part ha començat amb un xut ben dirigit d’Óscar Rico que el porter olotí ha desviat. En aquest període, la UE Olot ha avançat les línies i ha disposat d’algunes jugades per empatar. A poc a poc, el CF Reus ha recuperat terreny, i també ha disposat d'alguna oportunitat de gol. Al minut 63, Vaz ha substituït Rico en el conjunt reusenc. El canvi s’ha produït en un període que el futbol s’ha adormit en excés. Al minut 73, l’àrbitre ha mostrat la targeta vermella a Fran Carbia per una entrada al jugador Djack. El futbolista roig-i-negre ha abandonat el camp coix, ajudat per les assistències.

A partir d’aquest moment, el joc ha guanyat en intensitat, amb l'afegit que i els jugadors de Natxo González han sabut jugar amb un jugador menys. Al minut 73, Moyano ha aprofitat una passada dins de l’àrea per marcar el segon gol local. Sis minuts després, ha arribat el tercer gol del CF Reus, en una excel·lent rematada de cap de Ricardo Vaz.  Anteriorment al gol, Rafa Garcia ha entrat al terreny de joc per Edgar Hernández, i al minut 87, Fernando per David Haro. La UE Olot també ha efectuat els tres canvis en la segona part.

Amb la claredat del 3 a 0 a favor, només calia esperar que l’àrbitre xiulés el final de l’encontre.

Amb aquesta victòria, el CF Reus se situa tercer a la classificació amb 8 punts. El pròxim partit de l'equip reusenc serà el cap de setmana vinent, contra l'Hercúles d'Alacant. A més, divendres el conjunt roig-i-negre coneixerà el rival amb qui haurà de jugar la tercera eliminatòria de la Copa del Rei.

CF Reus: Edgar, Alberto Benito, Marín, Olmo, Moyano, Jaume Delgado, Fran, Ramon Folch, Edgar Hernández (Rafa Garcia, 78'), David Haro (Fernando, 87') i Óscar Rico (Vaz, 63').

UE Olot: Wilfred, José, Luismi, Prior, Rojas, Abel (Djark, 57'), Gato, Héctor, Sawa, Sergio (Perea, 67') i Uri (Marcel, 81').

Gols: 1-0, Edgar Hernández, minut 32; 2-0, Moyano, minut 73, i 3-0, Ricardo Vaz, minut 83.

Àrbirtre: Jorge Díaz, del col·legi murcià. Assistit per Alejandro Berenguer i José Romero. Díaz ha expulsat Fran Carbia al minut 72, i ha mostrat targeta groga a Ricardo Vaz, del CF Reus,  i a Prior, de l'Olot.

Incidències. 1.200 espectadors a l’Estadi Municipal. Al minut 7 de partit, el públic ha aplaudit en record al jugador Jordi Pitarque.