El CF Reus ha superat per 3 gols a 1 el CF Badalona (Barcelonès)

• Els jugadors del CF Reus han superat clarament el CF Badalona

CF Reus

• Natxo González es mira des de la banda la celebració del segon gol reusenc

CF Reus

Els roig-i-negres se situen empatats a 61 punts amb el Vila-real B (Plana Baixa) i segueixen amb l'objectiu de guanyar el campionat i optar a l'ascens a la Segona Divisió A amb una sola eliminatòria. Feia dos partits semblava difícil arribar al lloc del líder, però dues victòries del CF Reus i les ensopegades dels groguets ho han permès. Aquest diumenge, a l'Estadi Municipal, els homes de Natxo González han disputat un gran encontre, en un matí que ha estat plàcid per a l'espectador, a causa de la pressió i la contundència dels locals. Durant la primera part han desgastat al rival i, a la segona, l'han acabat de superar.

El CF Reus ha entrat al terreny de joc amb un onze previsible. Cassamá ha entrat per Benito, amb molèsties, i Dinis per Moyano. Els reusencs han agafat ràpidament el control de la pilota, amb una pressió força efectiva que evitava que el Badalona sortís del seu propi camp. El guió de l'encontre era previsible: un Reus dominador i un Badalona a veure-les venir per intentar aprofitar una contra o una pilota penjada.

Durant el primer quart d'hora no hi ha hagut ocasions clares fins que els roig-i-negres, al minut 17, han enllaçat una gran triangulació. David Haro ha realitzat una passada de la mort des de la banda dreta i Edgar l'ha enviat fora per molt poc, des de l'interior de l'àrea. Al minut 31, el Reus l'ha tornat a tenir, després d'un còrner assajat, que s'ha passejat sense que ningú hagi arribat a la rematada.

Poc després, Colorado ha llençat una falta per damunt de la porteria. Malgrat el domini local, el Badalona ha gaudit d'una oportunitat molt clara per avançar-se en el marcador, al minut 34. Una pilota s'ha quedat morta a la frontal de l'àrea i Serrano ha xutat amb precisió. Edgar Badia ha fet una gran aturada per salvar el 0 a 1.

Els reusencs aprofitaven al màxim la banda dreta, amb la velocitat de Cassamá i d'Haro i, precisament, d'aquí s'ha iniciat el primer gol del partit. López Garai ha passat la pilota a Haro, que ha ha realitzat una centrada xut molt a prop de la porteria. El porter visitant Morales ha tocat la pilota, amb la mala sort que se l'ha introduïda entre els tres pals. A partir de llavors, el Reus ha pressionat de valent un Badalona que ha hagut de tancar-se.. Això sí, sense disposar de cap ocasió clara.

La segona part s'ha iniciat amb la mateixa dinàmica. Dinis ha tingut el segon gol amb un remat de cap desviat per sobre del travesser. Aquest ha arribat ràpid, en una gran jugada, al minut 49: Cassamá ha recuperat la pilota, Vitor l'ha conduïda des del mig del camp, fins enviar-la a la banda esquerra, Àngel l'ha centrada i Colorado l'ha rematada a l'escaire.

Poc després, els roig-i-negres han sentenciat el partit, al minut 56. Colorado ha marxat sol, el porter Morales ha refusat el seu xut i Haro l'ha aprofitat per fer el tercer. A partir de llavors, han vingut minuts plàcids per al Reus que, fins i tot, buscava el quart gol. El Badalona es limitava a defensar i només sortia tímidament en alguna ocasió, com amb un fort xut de falta d'Eugeni que Badia ha refusat amb els punys.

Els darrers deu minuts, el CF Reus s'ha relaxat i ha deixat tocar la pilota al CF Badalona, que s'ha apropat amb algun que altre xut des de la frontal de l'àrea. En el temps afegit, Grima ha reduït diferències després d'empènyer la pilota, després d'una bona jugada dels visitants, i ha posat el definitiu 3 a 1.

CF Reus Deportiu: Edgar, Cassamá, Ángel, Dinis, Olmo, López Garai (Rafa García, 58'), Haro, Ramon, Edgar Hernández (Carbia, 74'), Vitor (Ricardo, 80') i Colorado.

CF Badalona: Morales, Akrong, Fran, Carrroz, Enric Pi, Sergio Maestre (Josemi, 74'), Morgado, Toni Lao, Sekou (Óscar, 45'), Ibon Gutiérrez i Serrano (Eugeni, 55').

Àrbitre: Antonio Monter Solans. Ha amonestat a Ángel i Vitor, del CF Reus, i a Morgado, Toni Lao i Eugeni, del CF Badalona.