Dimecres, 03 de Març de 2021

Casualitats i comitès

31 d'Agost de 2015, per Pepa Masó

Falten 27 dies per al 27-S i a les portes de la campanya la maquinària electoral, la tradicional i la que no ho és tant, ja s'ha posat en marxa. Divendres ens esmorzàvem amb una gernació de càmeres esperant a les portes de la CatDem i de quatre ajuntaments l'arribada de la Guàrdia Civil per ordre de la fiscalia a la recerca de documentació amb un desplegament sense precedents, que va acabar a la seu de CDC. L'ombra de la corrupció i de 3% sura altre cop en període electoral a instàncies de l'Estat, un fet que s'està tornant habitual quan es tracta d'eleccions a Catalunya.

Unes casualitats que de tan casuals resulten si més no sospitoses i no fan altra cosa que restar credibilitat i respecte als molts que diàriament treballen per fer justícia. Perquè investigar s'ha d'investigar, però hi ha moltes maneres de fer-ho i de fer saber que ho estàs fent. Hi ha qui sosté que això pot ser només l'aperitiu del que vindrà en els pròxims dies, en una maniobra per donar munició a aquells que volen torpedinar la unitat sobiranista.

Un altre front que també està en campanya és l'empresariat espanyol, liderat, ves per on, per catalans. S'espera que en els pròxims dies la CEOE i la Cambra de Comerç d'Espanya es pronunciïn obertament en contra de les eleccions plebiscitàries i alertin de les conseqüències, al seu parer, negatives per a l'economia (s'entén que espanyola) de la independència.

És més, el president de la cambra espanyola, el cavista Josep Lluís Bonet, ja ha anat més enllà i ha demanat als empresaris que facin com ell i expliquin al seu comitè d'empresa què pot passar a la seva empresa si Catalunya esdevé un estat. Un exercici molt legítim, sens dubte, això d'alliçonar els treballadors, però recorda temps passats en què els treballadors feien allò que demanava l'amo, per por de quedar-se al carrer. Haurem de veure i sentir moltes coses d'aquí al 27-S, i es fa difícil esperar que es jugui net. Ja hi estem acostumats.

BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

Indica el teu correu electrònic i estigues al dia de tot el que passa a la ciutat


El més llegit


COMENTARIS (4)
He llegit i accepto la clàusula de comentaris
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics

Comentaris

ep  31 d'Agost de 2015

esta claro

En cataluña llevamos un ritmo de elecciones autonómicas, que esto ,en vez de un gobierno parece un campeonato de futbol. Es bastante fácil que cualquier cosa coincida con las elecciones catalanas, puesto que nuestro presidente es un fan a gastarse nuestro dinero en gilipolleces y actos inutiles cada pocos meses , y perdón por la expresión. Si lo que se quiere es hacer un indulto a la corrupción a costa del 27s hablen claro y no se anden con excusas , pero que conste que eso es de una sociedad enferma y forofa... Hace tiempo que la política catalana es un frontón, cuando vienen los problemas, las corrupciones, la mala gestión , etc etc... la pelota vuelve a madrit y alguna pelota puede que sea buena pero todas no, y visto lo visto, creo que bien pocas.

josep  31 d'Agost de 2015

Net sa de juga per part dels

Net sa de juga per part dels independentista que gastan uns dines que no son dells, son de tots al catalans entre ells jo i no soc independentis,arruinan Catalunya,i no dien de que viuren.Hi no am digue dels impostos que vam a Madrid,parque,la posare intelectual mol baixa

josep  31 d'Agost de 2015

Si sure al 3% o al 4% o o al

Si sure al 3% o al 4% o o al 5% de CIU, es parque no esta aclarit tot son cegos i an perduc la memoria, no recordé al Sr. MAS ,no va veujre res no va escolta res,ES QUE V. creu aixo? sap que va dir al Sr. Maragall, si dona aquell que alguns del altgre costad dien que li agrada acheca al colso

josep  31 d'Agost de 2015

Quan a un exercici mol

Quan a un exercici mol legitin ,parli parli per voste, DE LEGITIM RES DE RES.que v. o crei val, que sigui veritad es unaltre cosa, i de veritad no ES.