Divendres, 18 d'Octubre de 2024

Oportunitat llençada

El Reus s'avança dues vegades en el marcador però acaba perdent 3 a 2 al camp de l'Andorra de Terol

25 de Març de 2012, per Eloi Tost
  • Álvaro lluita una pilota

Jordina Ballart

• El CF Reus s'ha vist superat en els instants finals del partit

Els aragonesos han sortit molt agressius. Amb un joc molt directe, els locals han tingut les primeres aproximacions. Això sí, amb rematades desviades des de la frontal de l'àrea. La més perillosa, una de Montero que Àngel ha rebutjat (7'). A poc a poc, el Reus ha trobat el seu lloc en el partit, gràcies a la velocitat de Chumbi i Pablo Álvarez al contraatac. Fonsi ha advertit, però, quan es complia un quart d'hora de joc, en una combinació amb Morales que ha obligat el porter roig-i-negre a intervenir exitosament.

El partit ha donat un gir quan en el minut 24, el col·legiat ha ensenyat la segona targeta groga a Silva per protestar. Una decisió que ha encès els ànims de l'afició local, que des d'aleshores ha exercit una pressió molt forta sobre l'àrbitre. Amb un jugador més, el CF Reus s'ha sentit millor i en la primera ocasió de perill ha fet diana. Una centrada de Robert ha estat rematada de cap per Marquès al fons de la xarxa. Semblava que els locals podrien baixar els braços, però davant l'adversitat s'han fet forts, endurint el partit amb un futbol molt físic que els ha donat resultat quan tot just abans del descans Fonsi ha aprofitat una centrada xut de Morales per empatar.

En el segon temps, el Reus ha mostrat la seva pitjor versió. Després d'un inici sense dominador clar, els de Terol han començat a dominar més. Però ha estat el Reus qui ha marcat. Chumbi ha assistit a Sergio Durán, que ha entrat dins l'àrea i amb un xut creuat ha superat Miguélez per tornar a posar en franquícia els roig-i-negres (60'). Igual, però, que en el primer temps, els locals s'han refet. I de quina manera. Tot i no fer gaires advertències, una gran jugada de Montero ha permès Fonsi tornar a empatar amb un cop de cap des del segon pal (74').

Amb l'empat, Santi Castillejo ha anat a buscar el partit. Trujillo i Masqué han entrat al terreny de joc per Marquès i Chumbi, respectivament. Però avui no era el dia. L’Andorra ha sabut trobar espais a la contra. Sanz ha tingut un u contra u amb Àngel, que el porter ha resolt amb èxit. El posterior rebuig ha caigut als peus de Fonsi però Marc Carrasco, providencial, ha evitat el gol. Ha estat un avís, perquè la sorpresa ha saltat a falta de 3 minuts per al final. Una errada greu de Roberto en la sortida de pilota ha permès els locals recuperar l'esfèrica. Aquesta ha arribat als peus de Morales, que ha superat Àngel després que el xut toqués els dos pals abans d'entrar. Sense temps per reaccionar, el Reus ha vist, impotent, com se li escapaven els tres punts en un partit que hauria d’haver-se emportat.

FITXA TÈCNICA

Andorra CF: Mígueles, Jael, Remacha, Gil, Salas, Lorenzo, Silva, Barba (Pascual 68'), Morales, Fonsi (Laguarta, 90') i Josete (Miguel Sanz, 77').

CF Reus Deportiu: Àngel, Carrasco, Roberto, Socías, Ferran, Beñat, Duran, Marquès (Trujillo 78'), Álvaro, Pablo Álvarez (Sergio León, 51') i Chumbi (Masqué, 80').

Àrbitre: Mechia Méndez. Ha mostrat targeta groga als locals Barba, Sala i Remacha; i als visitants Marquès, Ferran, Roberto i Álvaro. Ha mostrat targeta vermella al local Silva per doble amonestació (24').

Gols: 0-1 Marquès (34'). 1-1 Fonsi (45'+). 1-2 Duran (60'). 2-2 Fonsi (74'). 3-2 Montero (87').