Dissabte, 28 de Setembre de 2024

Vint-i-cinc cellers participen a la 15a edició de Tast amb Llops

22 de Març de 2022, per Reusdigital.cat
  • L'esdeveniment és el 30 d'abril

    Cedida

Després de dos anys d’aturada per la pandèmia, torna el Tast amb Llops amb totes les entrades exhaurides. El certamen tindrà lloc el dissabte 30 d’abril a la plaça de Dalt de Gratallops. En la seva 15a edició, acollirà 25 cellers que elaboren Vins de Vila i Terroir, una categoria estrenada pels organitzadors ara fa quatre anys. Durant la cita es podran tastar més de 60 vins, la majoria produccions molt limitades, marcades per la singularitat del terroir i la filosofia de vida dels productors, fonamentada en l’ecologia, la sostenibilitat, l’artesania i una interpretació molt lliure però precisa del paisatge.

Tast amb Llops és una cita plenament arrelada al Priorat que té lloc el primer cap de setmana de la Fira del Vi. De fet, va ser el primer dels actes satèl·lit que es van organitzar a la comarca coincidint amb l’esdeveniment popular a Falset i manté l’ideari dels inicis: vins de gran qualitat i un espai de conversa i diàleg amb els elaboradors. Any rere any, la trobada té lloc en un entorn rural amable amb vistes a les vinyes, davant de l’Hotel Cal Llop.

Aquest 2022, a la cita hi participaran els cellers de Gratallops que lideren la iniciativa des dels inicis amb la coordinació de l’Hotel Cal Llop.

L’aforament està limitat a 250 persones. El preu d’entrada té un cost de 60 euros i permet als assistents tastar els vins, gaudir de la música en directe i d’un aperitiu. Com cada edició, Tast amb Llops compta amb el suport d’Aguiló Vinateria, DOQ Priorat, Toneillerie Saint Martin i l’Ajuntament de Gratallops.

Les entrades estan exhaurides des de fa dies, però s'ha obert una llista d'espera per si es produeixen baixes.

Notícies relacionades: 

BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

Indica el teu correu electrònic i estigues al dia de tot el que passa a la ciutat


El més llegit



COMENTARIS (0)
He llegit i accepto la clàusula de comentaris
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics

Reportatges