Diumenge, 11 d'Agost de 2024

Arrenca la 8a edició dels Premis Vinari per triar els millors vermuts

16 de Maig de 2022, per Estel Romeu
  • La Casa Navàs és la seu, aquest dilluns 16 de maig, del tast professional a cegues

    Estel Romeu

Els Premis Vinari de Vermut arriben a la seva 8a edició amb el tast professional a cegues aquest dilluns 16 de maig a la Casa Navàs. 20 experts del sector enològic tastaran fins a un centenar de vermuts dividits en les categories negre, blanc, reserva i innovació per escollir els productes guanyadors.

El concurs manté enguany el format que combina l’avaluació professional amb les votacions populars que es duen a terme des d’aquest mes de maig i fins al juliol en diversos municipis catalans. Com a punt de partida, dilluns dia 16 de maig té lloc la jornada professional on, des de la Casa Navàs de Reus, una vintena de sommeliers, enòlegs, docents i comunicadors del vi avaluaran totalment a cegues el centenar de mostres que s’han presentat i enguany competeixen pels podis.
 

Els guanyadors es donaran a conèixer a la gala de l'1 de juliol, a Reus

La Casa Navàs, seu del tast professional a cegues dels Premis Vinari de Vermut Foto: Estel Romeu


Els tastos populars es duran a terme a les fires de vermuts de diferents municipis amb la degustació a cegues dels productes. Palamós, el 8 de maig; Cambrils, el 22: Terrassa, el 28 de maig i l’11 de juny; i El Masnou, amb data pendent de confirmar, seran els escenaris on el públic general podrà participar en les votacions.

Aquesta tria a cegues culminarà l’1 de juliol amb la Gala en què es donarà a conèixer el veredicte final i que tindrà lloc a la ciutat de Reus. L’edició anterior va premiar els cellers Yzaguirre, Priorat B&D Lab, Mariol, Olave, Marnuthem, Padró, Vermouth Cisa, Museu del Vermut, Maieutiké Winery, Car Vinícolas Reunidas i De Muller.

Notícies relacionades: 

BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

Indica el teu correu electrònic i estigues al dia de tot el que passa a la ciutat


El més llegit



COMENTARIS (0)
He llegit i accepto la clàusula de comentaris
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics

Reportatges