Dijous, 04 de Juliol de 2024

Carles Borrull i els germans Pàmies Sistaré reben el diploma de Mestre Artesà

L'atorga la Generalitat de Catalunya

15 de Novembre de 2023, per Reusdigital.cat
  • Carles Borrull amb els germans Pàmies

    Cedida

Els forners de Forn Sistaré, Xavier i Tomàs Pàmies i el xarcuter Carles Borrull de Casa Borrull, tots dos establiments de Reus, han rebut, aquest dimarts, el distintiu de Mestre Artesà Alimentari per la Generalitat de Catalunya, en reconeixement a la seva trajectòria professional. Tots tres han mostrat la seva satisfacció per haver rebut aquesta distinció. També han estat premiats Joan Cobo i Gerard Griñó de l'Espluga de Francolí.
 
Es dona la coincidència, que l'any 1989, ja van ser reconeguts amb aquesta distinció Manel Borrull i Josep Sistaré, familiars dels premiats reusencs d'enguany. Cal sumar-hi el germà del Carles, el Quim Borrull, l'any 1998. 
  
La gala ha tingut lloc a l'Ateneu Barcelonès i ha estat presidida pel conseller d'Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural, David Mascort. El conseller, acompanyat pel secretari d'Alimentació, Carmel Mòdol, ha destacat la importància d'aquests guardons, amb els quals "any rere any es fa evident la vitalitat de l'artesania alimentària catalana". 
 
Durant l’acte, han estat guardonades 28 persones amb el diploma de Mestre Artesà Alimentari i una amb el diploma de MIllor Jove Artesà Alimentari Innovador. Es consideren mestres artesans alimentaris aquells que compleixen uns determinats mèrits de creativitat i coneixements en el camp de l’artesania alimentària, han exercit com a artesans alimentaris durant un període mínim de quinze anys i disposen del carnet d’artesà alimentari. Aquest reconeixement s’atorga des de l’any 1987 i des d’aleshores s’han lliurat 1.113 diplomes.

Notícies relacionades: 

BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

Indica el teu correu electrònic i estigues al dia de tot el que passa a la ciutat


El més llegit



COMENTARIS (0)
He llegit i accepto la clàusula de comentaris
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics

Reportatges