La seu del Consell Regulador de la DOP Siurana a l’Estació Enològica de Reus ha acollit, aquest dimarts, la sessió informativa i taller pràctic titulat 'L’oli a la cuina: conèixer-lo i optimitzar-lo', adreçat als establiments participants a la Ganxet Pintxo. L'objectiu era reforçar el lligam de la DOP Siurana amb la ruta de tapes de Reus.
El taller, dirigit per l’investigador de l’IRTA Agustí Romero, ha servit per presentar als assistents els diferents tipus d’olis existents al mercat, tastar per diferenciar-los i poder valorar l'oli, així com remarcar les seves aplicacions principals per treure’n el màxim rendiment als diferents preparats. Durant la sessió també s’han degustat diversos productes elaborats amb diferents olis amb l’objectiu de poder apreciar millor la importància de l’oli en el resultat final.
Fruit de l’acord de col·laboració de la DOP Siurana amb la Ganxet Pintxo, la sessió ha finalitzat amb el lliurament als restauradors de les ampolles promocionals d’oli per fer-ne ús durant la ruta de tapes.
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics