El programa 'Família i Ciutat, educació compartida', inicia la temporada aquest dimarts, 17 d’octubre, amb un gran nombre d'inscripcions en la xerrada inaugural que oferirà la consultora de criança, periodista i especialista en formació en l’etapa de 0 als 6 anys, Míriam Tirado. L’alta previsió d’assistència ha obligat a traslladar l’acte a l’Auditori de l’Hospital Universitari Sant Joan, a les 5 de la tarda. La regidoria d’Ensenyament i Política Lingüística ha rebut fins ara més de 200 inscripcions. Amb el títol 'Gestió de les emocions a la primera infància', la conferència inaugural donarà eines per poder afrontar aquestes situacions en el període de la criança.
La regidoria d’Ensenyament i Política Lingüística —a través del Mas Pintat, el centre de suport a la infància i a les famílies de Reus— presenta la nova programació dels mesos d’octubre a gener de 'Família i Ciutat, educació compartida', el programa d'acompanyament a la tasca educativa de la família. Té com a objectiu proporcionar informació, formació i acompanyament en la funció educativa diària de les famílies, entesa com el pare i la mare, els avis, i altres adults que intervenen en el microsistema del nens i les nenes a través de diversos continguts que es poden enfocar des del punt de vista de l’infant, o des del punt de vista de les habilitats dels familiars.
La nova programació de xerrades, que estrena el dimarts 17 d’octubre Míriam Tirado, seguirà el 7 de novembre amb 'Salut pulmonar i patologies respiratòries a la infànncia, a càrrec d'Anna Ferran, fisioterapeuta respiratòria. L'11 de desembre, la coaching essencial i emocional, Minerva Castillo, parlarà sobre 'Embaràs conscients. Període de canvis i transformacions'. Per últim, el 16 de gener serà el torn de l'educador social i pedagog, Carles Sabaté, amb la xerrada 'Límits a l'adolescència. Com gestionar-los'.
A més, 'Família i Ciutat' programa sis tallers formatius per a famílies amb fills de 12 a 16 anys. Es tracta d'un programa formatiu basat en el concepte de criança positiva, que pretén posar en marxa processos de reflexió i millores en l’educació que els pares i mares porten a terme amb els seus fills o filles.
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics