Dissabte, 28 de Novembre de 2020

La Salle Reus incorporarà un Batxillerat Dual que és vàlid als Estats Units

Aquesta modalitat permetrà obtenir una doble titulació

20 d'Abril de 2016, per Redacció
  • Alumnes de La Salle Reus

    Cedida

A partir del pròxim mes de setembre, La Salle Reus incorporarà una nova modalitat educativa a la seva oferta acadèmica actual: el Batxillerat Dual. Aquest ofereix l’oportunitat d’obtenir dues titulacions simultàniament: el Batxillerat del país d’origen de l’alumne i el nord-americà. Així, l’estudiant cursa estudis en dues escoles a la vegada, a la del seu propi país de manera presencial i a l’americana de forma virtual.

Les classes s’imparteixen en anglès amb professors nadius, la qual cosa dóna l’oportunitat a l’alumne de practicar i millorar un idioma essencial en el mercat laboral actual. A banda, aquest títol obre les portes a l’alumnat a accedir a les universitats nord-americanes, un pas fins ara força complicat pels estudiants de secundària catalans, ja que per aconseguir-ho han de superar exàmens com el TOEFL, una prova molt exigent per demostrar el nivell d’anglès. El programa s’inicia, normalment, a 3r d’ESO, tot i que està permès començar durant l’últim any d’ESO i/o a 1r de Batxillerat.

Es calcula que aquest programa requereix una dedicació d’unes 5 hores setmanals, per això se l’equipara gairebé a una activitat extraescolar, que els alumnes desenvolupen al migdia o al vespre, com qualsevol altra activitat realitzada fora de les purament escolars. Així doncs, un cop superats els 24 crèdits l’alumne obté el diploma nord-americà de Somerset International, és a dir, el títol de 'High School' (Batxillerat), un títol de l’Estat de Florida vàlid a tot el territori dels Estats Units. Per tal d’explicar amb detall el Batxillerat Dual i resoldre tots els dubtes que puguin sorgir, el dimarts 26 d’abril, a les 7 de la tarda, s’ha convocat una reunió oberta a les famílies de La Salle Reus, però també a tota la ciutadania que hi pugui estar interessada.

Notícies relacionades: 

BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

Indica el teu correu electrònic i estigues al dia de tot el que passa a la ciutat


El més llegit


COMENTARIS (0)
He llegit i accepto la clàusula de comentaris
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics