Un any més, el Mercat Central ha ofert als reusencs la popular botifarrada de Dijous Gras. Des d'un quart d'11 del matí, els preparatius ja estaven en marxa en mans dels xarcuters i forners dels diferents comerços. Així mateix, el punt d'informació del mercat, lloc on es duu a terme, ja era pràcticament ple.
El tret de sortida l'ha donat l'alcalde, Carles Pellicer, acompanyat per la comitiva de cansaladers que l'envoltaven. A dos quarts d'11, la multitut ja ha pogut gaudir de la tradicional botifarra d'ou, acompanyada de pa amb oli d'oliva DO de Siurana i vi servit en porró. Prop de 70 barres de pa i al voltant dels 70 quilograms de botifarra d'ou han estat les provisions per convidar als assistents, fins esgotar-se existències. Encara que sembli molt, el menjar no sol durar més d'una hora i mitja o dues hores.
Amb el Dijous Gras es dóna inici a les festes de Carnaval, que duraran fins al Dimecres de Cendra (1 de març), per donar pas al començament de la Quaresma.
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics