Un dels principals eixos de l'edició d'enguany d'exproReus és la gastronomia i entre les activitats més rellevants destaca una demostració de cuina de Lukas Vives, finalista de la tercera edició de MasterChef Junior, el proper 12 d'octubre, a l'estand de Cuina & Disseny-Tarraco Group. A la vegada, els paradistes dels Mercats de Reus faran tallers participatius de fruites, embotits i paraments de taula, amb l'objectiu d'acostar els seus productes als visitants de la fira, el dissabte 8 d'octubre.
"ExproReus és un aparador excel·lent per a donar a conèixer l'activitat de la pròpia ciutat tenint en compte la diversitat del perfil dels visitants de la fira i la procedència geogràfica diversa", comenta el regidor de Promoció Econòmica, Marc Arza. Pel que fa a la zona de Tasting Village, enguany doblarà els metres quadrats a l'auiditori exterior i comptarà amb el patrocini d'Estrella Damm. La marca oferirà tota la seva gamma de cerverses.
D'altra banda, a la vintena d'expositors de restauració habituals que portaran embotits artesanals, pizzes, pasta, dolços i coques, entre d'altres, enguany s'ha d'afegir l'oferta de la desena de foodtrucks que hi haurà a l'auditori exterior i on es podrà degustar menjar japonès, taiwanès, mexicà, llesques, montaditos i hamburgueses gurmet.
Per al president del Comitè Executiu de firaReus, Isaac Sanromà, "l'ampliació de l'espai destinat a restauració és fonamental en una edició en la qual s'augmenten metres quadrats i confiem que ens ajudi a allargar l'estada dels visitants".
ExproReus obrirà portes del dia 8 fins al 12 d'octubre. amb horari d'11 del matí a 9 del vespre. El Tasting Village tancarà a les 11 de la nit i tindrà un escenari on es faran espectacles i actuacions musicals, entre d'altres.
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics