===Ingredients===
Una patata gran, 200 grams de porros, oli d'oliva, un parell de llenques de pernil dolç mig litre de llet semidesnatada, un quart de litre d'aigua, sal i pebre.
===Elaboració===
Peleu i trossegeu la patata, i els porros (aprofiteu la part blanca exclusivament). Saltegeu els porros amb una mica d'oli i a foc molt lent, fins que quedin transparents. Afegiu-hi la patata i seguiu ofegant-ho tot junt durant uns minuts més. Afegiu-hi la llet, i l'aigua, la sal i el pebre (es pot ser generós amb el pebre).
Espereu que bulli; un cop arrenqui el bull, ho tapeu i deixeu que cogui a foc lent durant uns 20 minuts més o fins que la patata estigui bullida. Quan estigui cuita passeu-ho tot per la batedora. Quan hagueu aconseguit una barreja molt homogènia, rectifiqueu de sal i pebre, i es pot servir tèbia o deixar refredar per servir freda, al gust del consumidor; abans de servir adorneu-la amb el pernil tallat en trossets petits.
Una patata gran, 200 grams de porros, oli d'oliva, un parell de llenques de pernil dolç mig litre de llet semidesnatada, un quart de litre d'aigua, sal i pebre.
===Elaboració===
Peleu i trossegeu la patata, i els porros (aprofiteu la part blanca exclusivament). Saltegeu els porros amb una mica d'oli i a foc molt lent, fins que quedin transparents. Afegiu-hi la patata i seguiu ofegant-ho tot junt durant uns minuts més. Afegiu-hi la llet, i l'aigua, la sal i el pebre (es pot ser generós amb el pebre).
Espereu que bulli; un cop arrenqui el bull, ho tapeu i deixeu que cogui a foc lent durant uns 20 minuts més o fins que la patata estigui bullida. Quan estigui cuita passeu-ho tot per la batedora. Quan hagueu aconseguit una barreja molt homogènia, rectifiqueu de sal i pebre, i es pot servir tèbia o deixar refredar per servir freda, al gust del consumidor; abans de servir adorneu-la amb el pernil tallat en trossets petits.
Etiquetes:
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics