Dimecres, 28 d'Agost de 2024

Crema de patata i porro acompanyada de pernil dolç

15 de Setembre de 2021, per
  • Pixabay

===Ingredients===

Una patata gran, 200 grams de porros, oli d'oliva, un parell de llenques de pernil dolç mig litre de llet semidesnatada, un quart de litre d'aigua, sal i pebre.

===Elaboració===

Peleu i trossegeu la patata, i els porros (aprofiteu la part blanca exclusivament). Saltegeu els porros amb una mica d'oli i a foc molt lent, fins que quedin transparents. Afegiu-hi la patata i seguiu ofegant-ho tot junt durant uns minuts més. Afegiu-hi la llet, i l'aigua, la sal i el pebre (es pot ser generós amb el pebre).

Espereu que bulli; un cop arrenqui el bull, ho tapeu i deixeu que cogui a foc lent durant uns 20 minuts més o fins que la patata estigui bullida. Quan estigui cuita passeu-ho tot per la batedora. Quan hagueu aconseguit una barreja molt homogènia, rectifiqueu de sal i pebre, i es pot servir tèbia o deixar refredar per servir freda, al gust del consumidor; abans de servir adorneu-la amb el pernil tallat en trossets petits.

Notícies relacionades: 

BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

Indica el teu correu electrònic i estigues al dia de tot el que passa a la ciutat



COMENTARIS (0)
He llegit i accepto la clàusula de comentaris
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics