Dimarts, 15 d'Octubre de 2024

Els set aliments que mai hem de congelar

29 de Juliol de 2021, per
  • Els iogurts i altres productes amb crema perden propietats si es congelen.

    Pixabay

A casa acostumem a posar més aliments del compte al congelador, sovint perquè no sabem que poden perdre les seves propietats. A continuació, teniu el llistat de productes que es recomana no congelar:

- Fruites i verdures amb alt contingut d'aigua: fruites com melons i verdures com l'api, el cogombre i l'enciam no s'han de congelar perquè perden les seves propietats.

- Productes amb base de crema: crema agra, crema lleugera o iogurt acabaran separant-se quan estan congelats, de manera que cal mantenir-los fora del congelador.

- Formatge suau: mentre que els formatges durs, com el cheddar, suís i parmesà, suporten el congelador, formatges com el de crema, el mató i el formatge de cabra no s'hi han d'emmagatzemar.

- Aliments fregits: es perden les propietats del fregit.

- Salses: perden les seves propietats quan es congelen soles.

- Pasta cuita: si realment voleu congelar la pasta cuita, assegureu-vos que està lleugerament poc feta per obtenir millors resultats.

- Ous amb closca: els podeu trencar, barrejar-los i congelar en una safata de glaçons, per exemple. Sencers amb closca mai han d'entrar al congelador. 

Notícies relacionades: 

BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

Indica el teu correu electrònic i estigues al dia de tot el que passa a la ciutat



COMENTARIS (0)
He llegit i accepto la clàusula de comentaris
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics

Reportatges