Divendres, 21 de Juny de 2024

Es convoca la 7a edició del Màster universitari en Innovació en la Intervenció Social i Educativa

Aquesta titulació de la URV permet gestionar els processos de canvi que afecten a nivell global

23 de Maig de 2024, per Reusdigital.cat
  • Es convoca la setena edició del Màster universitari en Innovació en la Intervenció Social i Educativa

    Cedida

Amb el repte de formar especialistes en metodologies d’intervenció social i educativa, pensant especial en els canvis a que està sotmesa de manera constant la nostra societat, els responsables de les facultats de Ciències Jurídiques i Ciències de l’Educació de la URV han convocat de nou el Màster universitari en Innovació en la Intervenció Social i Educativa

L’objectiu d’aquest Màster, en enguany arriba a la seva setena edició. passa per formar especialistes en aquest àmbit, el de la intervenció social i educativa innovadores, per a l’acompanyament de persones, grups i comunitats en els processos de canvi emergents actuals. Aquesta titulació compta a més amb la col·laboració del Col·legi Oficial de Treball Social de Catalunya i el Col·legi d’Educadors i Educadores Socials, un fet molt important ja que ambdós camps estan cada cop més relacionats i vinculats en l’àmbit professional i obliguen a fer formar als professionals en aquest doble sentit. 

El perfil d’estudiant d’aquest màster és ampli i multidisciplinar ja que s’adreça a estudiants recents graduats, professionals ja consolidats i estudiants internacionals de Treball Social, Educació Social, Educació Infantil i Primària, Infermeria, Antropologia Social, Pedagogia, Sociologia o Psicologia. La formació obtinguda se suma al seu aprenentatge anterior i en molts casos afavoreix a l’estudiant a trobar llocs de treball a serveis socials, al tercer sector, l’empresa privada o al camp de la investigació. 

Els propis organitzadors destaquen el fet que el Màster universitari en Innovació en la Intervenció Social i Educativa permet també a l’alumne adquirir tècniques per a la millora de presa de decisions i de les intervencions relatives als actuals contextos de canvi o, fins i tot, el dota de coneixements suficients per a la preparació d’oposicions. 

Es tracta d’un màster de 60 crèdits que es pot cursar en un any o parcialment en dos. En aquesta tercera edició 2020-2021, i donada la situació del COVID-19, s’impartirà en la doble modalitat de semipresencial o totalment virtual. 

En aquest enllaç es pot accedir a tota la informació del màster per solucionar dubtes, demanar més informació o formular la inscripció per aquesta titulació que es començarà a impartir el proper mes d’octubre.

 

A més del Màster, un Congrés sobre atenció a la infància i a les dones

 

De forma paral·lela al Màster, cal parlar també del Congrés Internacional 'Reptes jurídics i de l’atenció a la infància i a les dones víctimes de la violència' que tindrà lloc a la Universitat Rovira i Virgili els propers 13 i 14 de juny. 

Aquest Congrés es projecta des d'una mirada interdisciplinar per abordar, a nivell acadèmic i pràctic, la dimensió jurídica i social de la violència sobre la infància i les dones. S’adreça a persones acadèmiques i professionals de l'àmbit jurídic i de la intervenció social, així com a estudiants, interessades a conèixer els avenços i els reptes pendents en la protecció dels drets, l’acompanyament i la recuperació d'aquestes víctimes des d'una perspectiva nacional i internacional

Notícies relacionades: 

BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

Indica el teu correu electrònic i estigues al dia de tot el que passa a la ciutat


El més llegitCOMENTARIS (0)
He llegit i accepto la clàusula de comentaris
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics

Reportatges