Dimarts, 11 de Maig de 2021

Votem i guanyem-nos Europa

21 de Maig de 2014, per Jordi Agràs

Com a candidat de les nostres comarques esmerço aquests darrers dies de campanya, per a les eleccions del proper diumenge, en fer-vos arribar als europeus de casa nostra, que sou tots vosaltres, la necessitat d’anar a votar i fer-ho a favor de polítics solvents, que tinguin a Catalunya per prioritat i que creguin, sense ambigüitats, en el nostre futur col·lectiu. Teniu el meu compromís de defensar les necessitats del nostre territori des de Brussel•les o, en cas de no sortir escollit, de fer d’enllaç amb els eurodiputats que obtingui CiU, per tal de portar al Parlament Europeu les nostres necessitats territorials.

Així ens comprometem a posar l’accent en aconseguir infraestructures bàsiques com la intermodalitat del Port de Tarragona, i una millora ferroviària que inclogui un tram en ample UIC especialitzat per mercaderies des del Port de Tarragona–Variant de Reus, així com un nou corredor Reus–Roda (variant mercaderies Tarragona) que es complementi amb l’Ample UIC especialitzat per mercaderies Roda–Castellbisbal–variant de Martorell. O en l’àmbit d’impuls a l’economia productiva farem que ajuts europeus prioritzin les empreses que aposten per R+D+I i ens comprometem a fer entendre la necessitat de la  reducció de l’IVA dels productes i serveis educatius, com les beques menjador, els productes culturals, de salut i sociosanitaris... O perquè les pensions siguin superiors al salari mínim. I buscar en les institucions comunitàries la solució als problemes dels nostres pagesos, ramaders o pescadors. I reivindicar un preu just del cost de l’energia, així com la necessitat de crear noves eines i polítiques per lluitar contra l’atur, la pobresa o l’exclusió.

Sempre que anem a votar, deleguem la nostra confiança. I, en aquest escenari d’enguany, més que mai ens convé atorgar la confiança a polítics de  solvència contrastada, seriosos, que no s’arronsin, que canalitzin el procés que avui viu Catalunya gràcies a consens polític, amb majoria social i amb un fort lideratge en la figura d’Artur Mas. La lectura dels resultats electorals de diumenge al vespre es llegiran, bàsicament, en funció dels resultats de CiU. Així, un gran resultat serà entès com un aval a la feina feixuga de dirigir el país i marcar l’horitzó nacional del proper 9 de novembre, però, per altra banda, un suport amb febleses es vendrà intensament i de manera interessada com que aquest procés que ens il•lusiona i ens engresca no té cap futur i va en declivi. 

Omplint les urnes -amb un vot conscient i realment útil- ens guanyarem Europa: omplint les urnes ens guanyarem la nostra llibertat.

Jordi Agràs és candidat de CiU al Parlament Europeu

BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

Indica el teu correu electrònic i estigues al dia de tot el que passa a la ciutat


El més llegit


COMENTARIS (0)
He llegit i accepto la clàusula de comentaris
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics

Reportatges