Diumenge, 04 d'Agost de 2024

Cinc plans per divertir-se, aquest cap de setmana

26 de Novembre de 2021, per Reusdigital.cat
  • Una imatge de Ginestà

    Cedida

Arriba el cap de setmana i, amb aquest, com sempre, els plans d'oci del diari per al vostre temps lliure. Reusdigital.cat ha seleccionat cinc propostes lúdiques i culturals que tindran lloc arreu del territori en els propers dies. Per tant, agafeu l'agenda i divertiu-vos!

Arrenca "Reus, un Nadal amb geni"



Comencem els plans del cap de setmana amb l'acte d'inici de la campanya de Nadal d'enguany a Reus. Amb el lema Reus, un Nadal amb geni, s'han previst iniciatives diverses (el mercat del Mercadal, el del Pallol o la pista de gel) fins passat Reis. Divendres, a les 7 de la tarda, és prevista l'encesa de llums i de l'arbre. 


Teatre al Morell amb "El bon policia"



En el marc del cicle de teatre Deprop, El bon policia arriba al Morell de cara al divendres al vespre. És una divertida història de Santiago Rusiñol sobre dos amics en temps de crisi.

En un joc que trenca totes les convencions, només dos actors interpreten tots els personatges de l’auca convidant a l’espectador a riure plegats del món que ens ha tocat viure.

La cita és a les 8 del vespre i les entrades es poden comprar aquí.

Exposició a la biblioteca Pere Anguera



Per començar el dissabte, podeu anar a la biblioteca Pere Anguera (que celebra ja els seus sis anys de trajectòria) per descobrir l'exposició Cendrós: el mecenes desconegut, que aborda la curiosa figura de l'empresari i activista de la llengua i cultura catalanes. Entre altres, va ser el creador del popular massatge per a després de l’afaitat Floïd, que va provocar una autèntica revolució en el món de la cosmètica masculina dels anys 40 i 50. 

La mostra es pot visitar fins al 30 de novembre. 

Fira de l'oli a Tarragona



Una altra opció per al dissabte (si bé ja obre aquest divendres) és la Fira del DOP Siurana a Tarragona. Tindrà lloc a la plaça Corsini. 



Mercat de nadal a l'Hospitalet



El Mercat de Nadal de l'Hospitalet de l'Infant, situat a la plaça Catalunya, se celebrarà del 26 al 28 de novembre i del 3 al 5 de desembre. En aquest espai s'hi instal·laran un total de 13 parades locals, que vendran tota mena d'articles (joguines, artesania, decoració, roba, complements...).

A més a més de les parades, les persones que visitin el Mercat s'hi trobaran diverses activitats, adreçades especialment als infants: animació de carrer, música en directe, photocall de Nadal i tallers de treballs manuals.


Ginestà, en concert



I per acabar, possiblement, el plat fort del menú del cap de setmana. Una de les formacions més populars de la música actual al país, Ginestà, arriba a Reus de la mà del festival Accents d'enguany. La cita és al Bartrina, a partir de les 6 de la tarda. 
 
 

Notícies relacionades: 

BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

Indica el teu correu electrònic i estigues al dia de tot el que passa a la ciutat


El més llegit


COMENTARIS (0)
He llegit i accepto la clàusula de comentaris
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics

Reportatges