Diumenge, 15 de Setembre de 2024

Inauguració de la mostra «Tanzània amb ulls d'infant. Art i desenvolupament a l'escola» al Centre Cívic Llevant

01 de Desembre de 2021, per Marc Busquets Obré
  • Imatge de la invitació a l'exposició

    Ajuntament de Reus

Aquest dijous 2 de desembre, a dos quarts de 8 de la tarda, s'inaugura l'exposició del projecte Tanzània amb ulls d'infant. Art i desenvolupament a l'escola, al Centre Cívic Llevant. Aquesta mostra, en la qual hi participa la regidoria de Participació, Bon Govern i Serveis Generals, ha estat possible gràcies a la col·laboració de l'ONG Mirades del Món i a les escoles Els Ganxets, La Vitxeta, General Prim, Maria Rosa Molas, Marià Fortuny i Pompeu Fabra. L'acte comptarà amb l'actuació del Cor Ciutat de Reus.

Aquesta exposició ens endinsa en la mirada d'infants de cicle inicial d'educació primària de Reus. Els centres educatius s'han agermanat amb l'ONG de cooperació AfricaNdoto que desenvolupa la seva tasca a Tànzania. De la mà de l'entitat han treballat sobre un país i una realitat diferent. Gràcies a la feina compartida, l'exposició permet veure les diverses mirades del món amb els ulls dels infants.

L'exposició també comptarà amb obres tribals africanes de la col·lecció Jesús Arjona Muñoz, jove historiador tarragoní especialitzat en l'art i la cultura del continent africà. El projecte Mirades del món apropa diferents realitats als infants de manera vivencial i experimental per tal que puguin reflexionar sobre les diferències i les similituds de diverses parts del món.
Etiquetes: 

Notícies relacionades: 

BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

Indica el teu correu electrònic i estigues al dia de tot el que passa a la ciutat


El més llegit



COMENTARIS (0)
He llegit i accepto la clàusula de comentaris
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics

Reportatges