Dimarts, 16 de Juliol de 2024

La Copa del Rei i de la Reina d'hoquei patins, al maig

18 de Gener de 2022, per Reusdigital.cat
  • Un moment del partir

    CEV

La Copa del Rei i de la Reina d'hoquei patins es disputarà els dies 5, 6, 7 i 8 de maig. Aquesta correcció en les dates, a causa del context sanitari, comporta també canvis al calendari de la Parlem OK Lliga i l'OK Lliga Femenina.

Parlem OK Lliga



El primer partit de la primera eliminatòria de Play Off que s'havia de disputar el dia 7 de maig del 2022 passa a celebrar-se el dia 14 de maig. La resta de partits de Play Off no modifiquen les dates ja establertes. Els partits de les eliminatòries per determinar els llocs 9è i 10è de la Parlem OK Lliga i els partits de Play Out (11è i 12è lloc) es jugaran els dies 14, 21 i 28 de maig de 2022.

OK Lliga Femenina



La 23a jornada de l'OK Lliga Femenina es disputarà el dia 30 d'abril del 2022. Els equips que en aquesta data estiguin disputant la Final Four de la Copa d'Europa Femenina jugaran aquesta jornada el dia 26 d'abril a les 9 del vespre, sempre que els contendents dels partits esmentats siguin de la mateixa comunitat.

En cas que ambdós equips no siguin de la mateixa comunitat, s'assenyalarà dia i hora de joc per a la disputa d'aquest partit.

Notícies relacionades: 

BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

Indica el teu correu electrònic i estigues al dia de tot el que passa a la ciutat


El més llegit



COMENTARIS (0)
He llegit i accepto la clàusula de comentaris
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics

Reportatges