Dimarts, 16 de Juliol de 2024

Surt a licitació l'estudi per crear una Escola dels oficis a Reus

07 de Juny de 2022, per
  • Surt a licitació l'estudi per crear una Escola dels oficis a Reus

    Cedida

A licitació el Servei de consultoria i assistència tècnica per desenvolupar i executar el projecte "Estudi i detecció de les necessitats de formació i posada en funcionament d'una Escola dels oficis a Reus". Es tracta d'un estudi que analitzarà les necessitats i demandes per millorar l'oferta formativa del territori.

La regidoria d'Empresa i Ocupació de l'Ajuntament de Reus ha tret a licitació el desenvolupament del projecte que estudiarà la creació d'una Escola dels Oficis a la ciutat. El pressupost de la licitació és de 40.000 euros amb una durada prevista d'onze mesos de contracte.
 

«Es va detectar la necessitat de trobar mà d'obra especialitzada»


La necessitat d'una posada en funcionament de l'Escola dels oficis parteix de l'Estratègia de desenvolupament socioeconòmic i d'ocupació de Reus 2021-2030. Segons el regidor d'Empresa i Ocupació, Carles Prats, "es va detectar la necessitat de trobar mà d'obra especialitzada en alguns sectors molt concrets", de manera que van voler apostar per "la creació d'una Escola d'oficis que doni una resposta definida a aquestes demandes de mercat".

En el projecte licitat es durà a terme una anàlisi de les necessitats de formació a la ciutat, amb relació al territori, d'acord amb les necessitats de les empreses i el teixit productiu, les característiques de la població activa i l'oferta de formació professional integral existents. A més de tenir en compte els canvis demogràfics, socials i econòmics i definir propostes d'especialitats formatives per implementar a curt i mitjà termini.

Notícies relacionades: 

BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

Indica el teu correu electrònic i estigues al dia de tot el que passa a la ciutat


El més llegit



COMENTARIS (0)
He llegit i accepto la clàusula de comentaris
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics

Reportatges