Dijous, 15 d'Agost de 2024

Deu restaurants de Reus per gaudir de la cuina japonesa

10 de Setembre de 2022, per Reusdigital.cat
  • Reusdigital.cat us porta un recull de propostes per gaudir de la cuina japonesa

    Cedida

Una de les gastronomies que últimament triomfa a la casa nostra és la japonesa, que cada vegada podem trobar en més establiments. Si ens fixem en Reus, veurem que cada cop tenim més opcions per gaudir de la cuina nipona, i amb estils de tota manera: sushi, fideus, ramen o arrossos són alguns dels plats que la caracteritzen. L'obertura de nous establiments arreu del terme ha estat una constant, en els últims anys, quan fa una dècada n'hi havia pocs. 

És per això que a Reusdigital.cat us portem un recull amb deu restaurants de cuina japonesa de la ciutat per dinar o sopar i escollir l'opció que més s'ajusti al que busquem. 

1. Take 


Comencem per un dels restaurants japonesos més emblemàtics de la ciutat, amb una trajectòria consolidada. Destaca el seu preu econòmic, amb un menú al migdia entre setmana per 12,10 euros, i per la qualitat del sushi i altres plats com el ramen. També compta amb plats de cuina xinesa a la carta. És al número 23 del raval de Sant Pere. 

2. AMO Sushi


Havent obert les portes aquest mateix 2022, AMO Sushi no ha trigat a fer-se un lloc entre els restaurants japonesos amb més èxit entre els reusencs. Es troba al Tecnoparc i té un gran aforament, tot i que no és estrany haver de fer cua. Destaca el seu menú bufet que nits i caps de setmana és de 19,90 euros, però que els dies feiners al migdia és de 13,90 euros amb gairebé els mateixos plats.

3. Kokoro


Continuem la llista de restaurants japonesos amb un dels més consolidats durant els últims anys a Reus. Situat al carrer de Sant Vicenç, Kokoro destaca pels plats calents com les tempures i les gyozes, a més del sushi i els rolls. Té un estil de cuina amb tocs de fusió. 

4. Udon (La Fira Centre Comercial)


Aquest restaurant és un dels típics per als qui vulguin iniciar-se en la degustació del menjar japonès, ja que es tracta d'una franquícia i amb plats senzills, però de qualitat. Compta amb un menú que inclou un entrant, com poden ser gyozes o tires de pollastre; i un plat principal a escollir entre ramen, arròs, yakisoba o yakiudon. És una opció assequible, doncs, per endinsar-se en alguns dels plats de la cuina japonesa.

5. Ramen Shifu


Dins la cuina japonesa trobem altres possibilitats, allunyant-nos del que és estrictament sushi. Ramen Shifu és un restaurant especialitzat en les sopes japoneses estil ramen, fideus i arrossos. Destaca per l'ambient i la decoració, de temàtica manga amb vinyetes a les parets, personatges i detalls de la cultura més friqui pel local. D'obertura recent, és al número 9 del carrer de l'Hospital. 

6. Oishi Sushi


Situat al número 4 del carrer de les Carnisseries Velles, aquest restaurant especialitzat en sushi destaca per la qualitat dels plats i la decoració del local. Hi trobareu producte fresc, servei amable i bona relació qualitat-preu, quelcom que caracteritza el restaurant. 

Prova de la qualitat de la proposta de l'establiment és el premi obtingut recentment per un dels seus cuiners, Wenji Peng, en un concurs estatal per trobar el millor sushiman. Hi ha obtingut la medalla de bronze.


7. Okaeri


Dins del menjars japonesos no tot són sushi i makis, com ja hem vist. Okaeri és una altra opció diferent amb el seu plat estrella katsudon i diverses classes de yakisoba i ramen. Fa servei de sopars i es recomana fer reserva prèvia. Bona relació qualitat preu i decoració detallista. El trobareu al número 10 del carrer de Casals. 

8. Yokoso 


Obert aquest mateix any al Pallol, Yokoso és també un dels restaurants amb diferents menús i opció bufet lliure. Destaca pel menú del dia de 9.95 euros amb entrant, principal i sushi i el menú bufet lliure a 11,95 euros entre setmana, 16,50 en cap de setmana i nits.

9. Temptació (fusió)


Una opció més trencadora és Temptació, un restaurant fusió entre la cuina japonesa i la mexicana. Plats tradicionals japonesos, com les tempures o els makis, es combinen amb ingredients i tocs mexicans com el mango o salses picants, a més d'opcions de cuina mexicana com els natxos amb guacamole o els ceviches. És al número 7 del carrer del pintor Bergadà.

10. Sushisom


Tanquem la llista amb una de les obertures més recents. Sushisom, que va obrir les portes a finals de juliol a La Fira Centre Comercial de Reus, ofereix una selecció de sushi i plats asiàtics amb el concepte All you can eat. Té una superfície de 600 metres quadrats i destaca per la varietat de sushi i els noodles.

Altres opcions a domicili 


No podem acabar aquest recull sense esmentar també alguns restaurants més que ofereixen plats japonesos, però, ara, per emportar o per demanar a domicili.

Nipó Take Away


Després de consolidar-se al Mercat de Tarragona, Nipó Take Away va arribar a la ciutat en un dels punts més cèntrics: al carrer Llovera. Amb només opció Take Away ofereix plats de menjar japonès per endur i disposen dels menús Poke i Yakisoba, a 11,50 i 10,50 euros, respectivament.

Miss Sushi


Tot i ser una franquícia, Miss Sushi és un dels restaurants japonesos que destaca per la qualitat. Situat al raval de Jesús, ofereix sushi, fideus i altres especialitats per emportar-se o per demanar a domicili. 

Més que sushi


Obert des del 1999 al carrer Ample, Més que sushi és un dels restaurants japonesos amb més antiguitat de la ciutat. Tot i haver canviat tant de nom com de direcció, Més que sushi és una de les opcions per demanar a casa o recollir. Disposa de "combos" de diferents mides i preus, arrossos, fideus i altres plats.

Reus compta amb altres restaurants de cuina japonesa, aquest és només un recull amb el qual volem fer valer la seva tasca i la diversitat d'opcions que teniu al vostre abast. Us animem a provar-los i gaudir de la gastronomia japonesa! 





 

Notícies relacionades: 

BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

Indica el teu correu electrònic i estigues al dia de tot el que passa a la ciutat


El més llegit



COMENTARIS (0)
He llegit i accepto la clàusula de comentaris
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics

Reportatges