Ensenyar a comprar productes de proximitat, saludables i de qualitat és l'objectiu dels tallers que han començat el 22 de novembre. Organitzats per la regidoria de Salut i Ciutadania i el Col·legi de Dietistes-Nutricionistes amb la col·laboració dels Mercats de Reus, els tallers volen promoure bons hàbits de compra i una dieta rica i saludable.
El preu creixent dels productes alimentaris fa que sovint es prioritzi la compra de productes elaborats industrials i poc saludables. En aquest taller es comprovarà que comprar bo, sa i barat és possible si sabem com seleccionar els productes i planificar els menús de la setmana.
La primera sessió ha començat aquest dimarts amb una presentació per part del regidor de Salut i Ciutadania, Òscar Subirats; el delegat de Reus Mobilitat i Serveis, Carles Prats; i la presidenta del Col·legi de Dietistes-Nutricionistes de Catalunya, Roser Martí. Els assistents han realitzat una ruta en la qual han visitat diverses parades per aprendre sobre producte de temporada, menús saludables i economia familiar.
Les properes sessions tindran lloc el dimecres 23 de novembre, amb dues sessions de 10 a 11 del matí i de dos quarts de dotze a dos quarts d'una del migdia al Mercat del Carrilet. Continuaran el dijous 24 al Mercat Central a les mateixes franges horàries. És la primera activitat que es du a terme en el marc del conveni de col·laboració de l'Ajuntament amb el Col·legi de Dietistes-Nutricionistes de Catalunya (CODINUCAT).
El preu creixent dels productes alimentaris fa que sovint es prioritzi la compra de productes elaborats industrials i poc saludables. En aquest taller es comprovarà que comprar bo, sa i barat és possible si sabem com seleccionar els productes i planificar els menús de la setmana.
Els tallers es faran al Mercat Central i al Mercat del Carrilet
La primera sessió ha començat aquest dimarts amb una presentació per part del regidor de Salut i Ciutadania, Òscar Subirats; el delegat de Reus Mobilitat i Serveis, Carles Prats; i la presidenta del Col·legi de Dietistes-Nutricionistes de Catalunya, Roser Martí. Els assistents han realitzat una ruta en la qual han visitat diverses parades per aprendre sobre producte de temporada, menús saludables i economia familiar.
Les properes sessions tindran lloc el dimecres 23 de novembre, amb dues sessions de 10 a 11 del matí i de dos quarts de dotze a dos quarts d'una del migdia al Mercat del Carrilet. Continuaran el dijous 24 al Mercat Central a les mateixes franges horàries. És la primera activitat que es du a terme en el marc del conveni de col·laboració de l'Ajuntament amb el Col·legi de Dietistes-Nutricionistes de Catalunya (CODINUCAT).
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics