Divendres, 16 d'Agost de 2024

Valentín Rodríguez repeteix com a cap de llista d'Entre Veïns

12 de Desembre de 2022, per
  • Valentín Rodríguez en una tertúlia als estudis de LANOVA Ràdio

    Reus Digital

El partit municipal Entre Veïns Reus es tornarà a presentar a les eleccions amb Valentín Rodríguez com a cap de llista. Rodríguez, que és la segona vegada que encapçala la llista municipalista, és el president de l'Associació de Veïns del Mas Vilanova i va ser el president de la Federació d'Associacions de Veïns de Reus entre el 2011 i el 2019. 

El partit proposarà el programa que van presentar el 2019


Entre Veïns Reus presenta una llista amb noms com Esperanza Torrijos, presidenta de l'Associació de Veïns del barri Immaculada, i Eduardo Navas, president de l'Associació de Veïns Primer de Maig del Mas Pellicer. També estarà formada per representants d'altres entitats i col·lectius amb la voluntat de "donar veu a aquells que fins ara no han gaudit del privilegi de ser escoltats per l'administració local". 

Des del partit asseguren ser "la única proposta electoral que garanteixi un canvi radical" duent a terme una "política honesta, on es compleixi el programa electoral sense falses promeses". El programa mantindrà les línies marcades per a les eleccions del 2019 mantenint propostes i projectes. 

 

Notícies relacionades: 

BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

Indica el teu correu electrònic i estigues al dia de tot el que passa a la ciutat


El més llegit



COMENTARIS (1)
He llegit i accepto la clàusula de comentaris
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics

Comentaris

Pepito de l'arena  12 de Desembre de 2022

Em sembla perfecte.

Menys vots per als de la rosa vermella. Per cert. Aprofito. Voteu a les properes municipals al nou grup format pel David, la Joanpere i altres. Votar els partits pseudo-independentistes, fora llençar el vot a la brossa.

Reportatges