El Reus FC Reddis venç el Grasshopper suís en partit amistós

25 de Gener de 2023, per
  • Una imatge del partit

Reus FC Reddis/ Twitter

Nou amistós de nivell per al Reus FC Reddis i nou triomf. Si la setmana passada els de Marc Carrasco van doblegar el campió de la Champions League d'Oceania, l'Auckland City FC (1-0), el passat dimarts s'han imposat al Grasshopper Club de Zuric. Es tracta, per història i palmarès, del club més important del futbol suís. El resultat final ha estat de 3 gols a 1, favorable per als roig-i-negres, líders a Primera Catalana i amb l'objectiu d'ascendir a Tercera federació.

El matx amistós s'ha disputat a Salou, amb l'entrada lliure. Els suïssos s'han avançat al marcador al minut 61 del partit, a través d'Alexander. La reacció reusenca, amb tot, no s'ha fet esperar gaire. Al minut 66, Marcel ha fet l'empat; i cinc minuts més tard, ha fet el segon per posar per davant el conjunt del Baix Camp. Tan sols tres minuts després, al 74, Nico ha fet el definitiu 3-1.

Quant al campionat de lliga, el Reus FC Reddis jugarà al camp del Martorell el diumenge 29 de gener a les 12 del migdia. Es tracta de la 15a jornada, l'última de la primera volta.