Divendres, 12 de Juliol de 2024

És difícil, però no impossible, per al Reus Deportiu Virginias a Lisboa

22 de Febrer de 2023, per Reusdigital.cat
  • Imatge d'arxiu d'un partit del Reus Deportiu

    Reus Deportiu

Aquest dijous, el Reus Deportiu Virginias es desplaça a Lisboa per enfrontar-se amb l'Sporting Club de Portugal en la tercera jornada de la fase de grups de la Lliga europea. El partit començarà a dos quarts de 9 del vespre, hora catalana.
 
El bloc roig-i-negre arriba a la cita després d'empatar contra el Liceo (4-4) en la Parlem OK Liga. Els reusencs Intentaran treure un resultat positiu en una de les pistes més complicades de la competició. El Reus acumula tres punts en dues jornades: victòria en el partit inaugural davant el SCRA Saint-Omer francès (4-2) i derrota amb el Barcelos (3-1).
 
Per la seva banda, l'Sporting CP ha guanyat els dos primers partits davant el Barcelos (3-1) i el SCRA Saint-Omer (3-7). L'últim partit entre el Reus i l'Sporting es remunta a dues temporades enrere en la disputa de la Lliga Europea organitzada per l'EHCA a Luso (Portugal) el curs 2020-2021, amb triomf pels portuguesos per 5-3.
 

El Reus fitxa Martí Casas



Aquest dies ha  trascendit el fitxatge del jugador Martí Casas per al Reus Deportiu. Segons ha avançat Canal Reus, el davanter mataroní, actualment a les files del Calafell i un referente com a golejador, serà el primer reforç del club reusenc de cara a la temporada vinent.  
 
 
 

Notícies relacionades: 

BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

Indica el teu correu electrònic i estigues al dia de tot el que passa a la ciutat


El més llegit



COMENTARIS (0)
He llegit i accepto la clàusula de comentaris
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics

Reportatges